Traian Bădulescu

Consultant în turism

Cu o experienţă de 20 de ani în domeniile turismului şi aviaţiei, omul de afaceri româno-israelian Meidan Butnaru s-a remarcat, în ultimii 10 ani, drept cel mai important lider de incoming pentru piaţa românească pe curse charter. Pe parcursul acestor ani a atras mai bine de 200 mii de turişti în România.

Articol dedicat haterilor de pe toate forumurile şi de pe toate reţelele social media. Pentru că sigur au timp să citească şi să comenteze, faţă de alţii care au timp doar să scrie cărţi sau articole şi să construiască. Aştept cu drag hate-urile, pentru a le adăuga la colecţie. Prin hate nu înţeleg critică constructivă ci insulte, calomnii, opinii injurioase şi atacuri la persoană.

Cunoscutul jurnalist de ştiinţă şi scriitor împlineşte astăzi 80 de ani. Dumitru-Dorin Prunariu: Alexandru Mironov, Alec cum îi spun apropiaţii, este un împătimit al transmiterii cunoştinţelor ştiinţifice şi al declanşării în tineri a dorinţei de a afla mai mult, de a descoperi, de a visa la lumi viitoare care par acum fantastice dar incitante şi care pot fi realizate cu tehnologii viitoare.

Interviu cu Ada-Maria Ileana, Miss International Romania 2021 / 2022. Ada-Maria Ileana este Miss International România 2021/22 şi urmează să ne reprezinte ţara la cea de-a 60-a ediţie a Miss International, în această toamnă, în Japonia.

Compania românească CryptoDATA Tech şi compania parteneră în proiectul Edain, Prisma Analytics GmbH (Germania), au găzduit pe 11 Decembrie 2021, prima ediţie a evenimentului “Global Knowledge Revolution”

Vezi mai multe
Modifică Setările