Mirela Sandu

Teatrolog

Vlad Cristache a absolvit Universitatea de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L. Caragiale în anul 2009, clasa prof. Ludmila Szekelly Anton, prof. asoc. Radu Apostol. În 2011, a fost nominalizat la Premiul UNITER pentru Debut  pentru regia spectacolului „Peer Gynt“ de Henrik Ibsen, de la Teatrul „Maria Filotti“ Brăila.

Pe 20 februarie 2016, la Teatrul Municipal Baia Mare, a avut loc premiera spectacolului Columbinus de Stephan Karam şi PJ Paparelli, regia Horia Suru. Un lucru inedit la această producţie este prezenţa în distribuţie a patru actori debutanţi (Ciprian Valea, Eduard Trifa, Carina Wagner şi Denisa Blag) studenţi în anul trei la clasa Ionuţ Caras şi  Mara Opriş.

A făcut sport de performanţă, apoi actorie şi acum este regizor. Horia Suru este preocupat de tot ceea ce este actual şi priveşte direct societatea modernă. Absolvent de actorie, la clasa cunoscutului profesor Miklos Bacs, a fost unul dintre actorii apreciaţi ai Teatrului Tineretului din Piatra Nemţ (unde a activat timp de patru ani)

Modifică Setările