Gabriela Lupu

Critic de teatru, ziaristă

De curând, reputatul regizor Iosif Shats, cunoscut pentru montările sale de pe scena Teatrului Dramatic Rus de Stat „A.P.Cehov“ din Chişinău, s-a aflat la Bucureşti, pentru deschiderea, la galeria Arbor.art.room (Transilvaniei 11), a expoziţiei „The Pursuit of Beauty“ a artistei basarabene Elena Bria, pe care-a curatoriat-o împreună cu jurnalista de la Chişinău Natalia Şmurgun.

Marele muzician american, solistul şi compozitorul Wynton Marsalis, cel mai cunoscut trompetist contemporan şi „Jazz at Lincoln Center Orchestra” din New York, vor susţine un Concert extraordinar de jazz la Sala Mare a Palatului, pe 1 iulie ora 20:00, iar pe 2 iulie, la Sala Radio, ora 20.00, concertul simfonic „The Jungle”, compus de Wynton Marsalis.

Marius Damian este actor la Teatrul Odeon. E o bucurie de om şi o bucurie de artist. Pe lângă talentul lui fabulos de actor care umple scena cu vivacitatea lui este şi un excelent caricaturist. „Portretele” pe care le face colegilor săi de breaslă sunt calde declaraţii de dragoste pentru teatru şi slujitorii lui.

Vezi mai multe
Modifică Setările