Despre Hematurie, cu Dr. Vlad Olaru, medic primar Urologie, spitalul Memorial Băneasa

0
Publicat:

Poate să fie înfricoșător să vezi sânge în urină. În termeni medicali se numește hematurie. Sângele în urină poate să fie semnul al unei boli grave.Ce trebie să faci dacă ești într-o astfel de situație? Când trebuie să mergi la medic? Toate informațiile importante de care ai nevoie pentru a înțelege ce este Hematuria vin de la Dr. Vlad Olaru, medic primar Urologie , spitalul Memorial Băneasa.

Dr. Vlad Olaru are o bogată experiență chirurgicală, intervenții în cazuri oncologice sau  patologia benignă. Dr. Vlad Olaru  utilizează tehnici minim-invazive, endoscopia sau laparoscopia, cu scopul de a prezerva organul afectat și în a asigura recuperarea post-operatorie rapidă și ușoară.

Dr. Vlad Olaru  desfășoară o activitate științifică  prolifică, coordonând sau participând la peste 10 proiecte de cercetare la nivel național și internațional.

El a efectuat stagii internationale multiple de formare în principalele centre de referință din Europa și SUA, cancerele urologice fiind una dintre ariile majore de expertiză ale sale.

La Adevărul Live, în noua ediție realizată și moderată de Antoaneta Banu, Dr. Vlad Olaru, medic primar Urologie explică tot ceea ce este important ca un pacient să cunoască despre  Hematurie.

Adevărul LivePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite