Quechua Phone 5 - un telefon cu baterie care să te ducă până-n vârful muntelui

Quechua Phone 5 - un telefon cu baterie care să te ducă până-n vârful muntelui

Quechua Phone 5 e un telefon rezistent la şocuri şi cu o baterie de 3.500 de mAh FOTO Les Numeriques

Brandul de produse sportive Decathlon a prezentat primul său smartphone. Quechua Phone 5 este construit împreună cu francezii de la Archos şi este prezentat ca un telefon pentru aventurieri: rezistă la şocuri şi la o scăpare în apă, iar ceea ce este cu adevărat interesant este dimensiunea bateriei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Quechua este un brand al Decathlon pe care aceştia îl folosesc la diverse produse: hanorace de munte, corturi multifuncţionale şi altele. 

Acum, numele a fost pus şi pe un telefon inteligent cu Android, pentru cei care vor ceva diferit. Quechua Phone 5 e un telefon din categoria celor rezistente, dar nu excelează, aşa cum sunt cele de la Caterpillar. E mai mult un smartphone mediu, cu câteva caracteristici speciale.

Potrivit site-ului francez “Les Numeriques”, telefonul se va vinde la un preţ de 230 de euro, destul de avantajos pentru cei care vor să-şi asorteze polarul de munte la un smartphone.

Quechua Phone 5 vine cu un ecran de 5 inci şi cu Android 4.1 Jelly Bean. Produsul este antişoc, poate să reziste la ploaie, ninsoare, noroi sau praf şi are o luminozitate sporită. 

De asemenea, bateria are o capacitate de 3.500 de miliamperi, una dintre cele mai mari în ecosistemul telefonaelor mobile. Bateria este incorporată în telefon şi nu poate fi scoasă.

Carcasă rezistentă la cauciuc

Carcasa este realizată dintr-un cauciuc rezistent la căzături, ataşat cu şase şuruburi. În centrul carcasei de pe spate se află o ramă de metal în hexagon, pe care este trecut brandul Quechua. Telefonul nu poate fi scufundat în apă, cum este cazul lui Caterpillar Cat B15 sau Sony Xperia Z1, ci poate fi scăpat şi scos rapid.

Procesorul este unul de aul trecut, un Snapdragonn 200 sau S4 Play la 1,2 Ghz. Acesta mai poate fi găsit pe telefoane ca HTC Desire X, Huawei Ascend  G525 sau pe HTC Desire 500 şi Samsung Galaxy Win. Memoria internă este de 1 GB. Capacitatea de stocare e doar de 4 GB, dar poate fi extinsă cu un card microSD.

230 de euro şi aplicaţii speciale

Ecranul de 5 inci are o rezoluţie de doar 840x480 de pixeli. Deşi nu deţine 4G, are un altimetru care vă spune mereu la ce înălţime aţi ajuns, cu ajutorul unei aplicaţii.

Camera foto are 5 megapixeli şi cea frontală are 2 megapixeli. Cu ce se va diferenţia smartphone-ul? Are un sfert de kilogram! De asemenea, telefonul vine cu o suită de aplicaţii de la Decathlon - aplicaţii despre plante, despre faună, despre pistele de schi. De pe 5 decembrie, telefonul va intra în magazinele Decathlon Franţa. 

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea
citeste totul despre: