Cât de uşor e să repari un Galaxy S8

Cât de uşor e să repari un Galaxy S8

FOTO Getty Images

Samsung Galaxy S8 a ajuns pe piaţa din SUA şi a trecut prin primul test de „reparabilitate". Deloc surprinzător, nu-i uşor de desfăcut şi reparat.

Ştiri pe aceeaşi temă

E un ritual aşteptat de fani tech ca telefoanele să treacă pe la iFixit şi ei să ofere un rating de la 1 la 10 despre cât de uşor e să demontezi un nou model. Galaxy S8 a primit nota 4 din 10, altfel spus, nu este imposibil de reparat, dar e mai bine să-l laşi în seama cuiva care are ceva habar despre cum se face asta. E, totuşi, mai bine decât anul trecut.

Galaxy S7 a primit nota 3, iar Galaxy S6 a primit tot 4 din 10. În continuare, cel mai prost telefon când vine vorba de confortul reparării rămâne HTC One, model lansat pe vremea când taiwanezii mai făceau şi telefoane de luat în seamă. 

Partea bună în privinţa interiorului Galaxy S8 este modularitatea. Fiecare componentă este destul de evidentă şi poate fi înlocuită separat, nu ca o parte dintr-un ansamblu. Problemele apar în momentul în care vrei să ajungi la baterie, care este lipită cu un adeziv special, la fel ca alte câteva elemente care sunt ataşate cu adeziv de spatele carcasei. Şi da, ecranul poate fi schimbat cu totul, nu poţi înlocui doar sticla.

citeste totul despre: