Rapid Bucureşti e în comă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce anul trecut ajungea până în semifinalele Diviziei A, Rapid Bucureşti a rămas fără sponsor. Grecul Nikos Chlepas a renunţat să mai finanţeze echipa, lăsând-o, cu mai puţin de o

După ce anul trecut ajungea până în semifinalele Diviziei A, Rapid Bucureşti a rămas fără sponsor. Grecul Nikos Chlepas a renunţat să mai finanţeze echipa, lăsând-o, cu mai puţin de o lună până la începerea sezonului, în imposibilitatea de a-şi onora contractele cu jucătorii.

După ce semnaseră cu doi jucători români de la naţională, centrul de 2,21 m Ionuţ Drăguşin şi extrema Uche Iheadindu, rapidiştii se văd acum nevoiţii să renunţe la aceştia, dar şi la jucătorii străini din lot. Iheadindu, alături Djordje Pantelic, Zoran Milovic şi Ivan Stefanovic negociază cu BCMUS Piteşti, în timp ce Drăguşin este şi el în căutarea unei echipe. Rapid trebuie să ia cât mai curând o decizie în ceea ce priveşte participarea în Liga Balcanică, competiţie în care s-a înscris în această vară.

Lipsa banilor ar putea determina conducerea clubului să evolueze în sezonul următor cu o echipă alcătuită din juniori. " Sper că până în luna ianuarie să găsim un sponsor pentru a doua jumătate a sezonului", a spus Victor Bulancea, directorul tehnic al rapidiştilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite