Mutu, fluierat la scenă deschisă în Livorno-Fiorentina 0-1 (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Internaţionalul român Adrian Mutu a fost titular în partida pe care AC Fiorentina a câştigat-o, sâmbătă, în deplasare, scor 1-0, cu Livorno, în etapa a 6-a din Seria A. El a fost schimbat într-un cor de fluierături cu Jovetici, iar muntenegreanul a adus cele trei puncte echipei viola.

"Briliantul" şi-a creat mai multe ocazii, însă nu a reuşit să înscrie, iar în minutul 39 a primit un cartonaş galben. "Mutu a ieşit în evidenţă doar în momentul în care a primit cartonaş galben sau atunci când a fost schimbat. Prandelli ţine însă în continuare la el şi speră să-i refacă moralul, după amenda primită de la Chelsea. Pe faţa românului s-a văzut o tristeţe clară în momentul în care a primit fluierăturile publicului", scrie violanews.com, care îi acordă fotbalistului nostru nota 5,5.

Mutu a fost înlocuit în minutul 71 cu Jovetic, acesta din urmă reuşind să înscrie unicul gol al meciului, în minutul 76 din penalty.

În urma victoriei, Fiorentina a urcat pe locul 4 în clasamentul din Serie A, cu 13 puncte, la numai două distanţă de liderul Sampdoria.

Prandelli: "Mutu este într-o creştere de formă"

Cesare Prandelli nu uită de meciurile senzaţionale făcute de jucătorul român în ultimii trei ani pentru Fiorentina şi merge în continuare pe mâna lui. "Mutu este într-o creştere de formă. Încet încet, ar putea deveni acel fotbalist care ne-a adus atâtea bucurii în ultima perioadă. Pe viitor mi-aş dori să îi am în primul 11, atât pe Adrian, cât şi pe Jovetici", spune italianul.

Vezi rezumatul meciului:

Vezi clasamentul Seriei A

image

Ieri, s-au jucat în Italia doar două partide: Livorno-Fiorentina 0-1 şi Sampdoria-Inter 1-0

Astăzi vor avea loc începând de la 16:00, următoarele meciuri:

  • Chievo - Atalanta
  • Juventus - Bologna
  • Lazio - Palermo
  • Napoli - Siena
  • Parma - Cagliari
  • Udinese - Genoa
  • Milan - Bari (21:45)
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite