Ovidiu Herea: „Cel mai tare gol din cariera mea!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Giuleşteanul a înscris din foarfecă împotriva Universităţii Cluj. Herea a înscris pentru Rapid după patru etape, ajungând la cota 8 în clasamentulgolgheterilor. Pe lângă reuşita din foarfecă, fotbalistul a contribuit şi la celelalte două goluri.

Herea intrase într-un con de umbră după patru meciuri consecutive fără gol. Şumudică l-a pedepsit la Tg Mureş, ţinându-l pe bancă, dar i-a dat din nou şansa de a-şi demonstra valoarea în meciul cu U Cluj (3-0). Herea l-a răsplătit pe protectorul său printr-o foarfecă de zile mari.

"Sunt fericit, pentru că treceam printr-o perioadă proastă, dar e bine că am câştigat. Eu sunt şi mai bucuros pentru că am marcat cel mai frumos gol al carierei", a afirmat fotbalistul, care a pasat decisiv şi pentru golul lui Roman:

 "Sunt fericit şi pentru el, şi pentru Sburlea. Aştept să mă cinstească pentru că au spart gheaţa amândoi în campionat", ne-a declarat Herea.

Fotbalistul care a marcat unul din cele mai frumoase goluri ale campionatului a ajuns la cota 8 şi le suflă în ceafă lui Eric (9) şi Bogdan Stancu (10), în clasamentul golgheterilor. În cele 13 meciuri jucate în acest sezon, Herea a punctat de opt ori, în timp ce în anul trecut a reuşit opt goluri în 28 de meciuri.

Jucătorul reprofilat ca atacant de Şumudică a ajuns astfel la 23 de goluri de când activează în Liga I. Acesta este ofertat de mai multe echipe din Rusia şi Ucraina şi are şanse mari să plece în iarnă.

Final de an şi pentru Nicolae Grigore

Nicolae Grigore s-a lovit la genunchiul drept în meciul cu Universitatea Cluj şi va fi indisponibil în următoarele etape ale campionatului. Şumudică nu-l poate folosi nici pe Costin Lazăr în acest moment, căpitanul având în continuare dureri stomacale.

Singurul rapidist care poate evolua pe postul de mijlocaş defensiv este Candido da Costa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite