România, încă un amical de lux în 2011! Tricolorii” vor întâlni şi Brazilia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Robinho (la minge) va juca împotriva lui Chivu şi compania la 7 iunie
Robinho (la minge) va juca împotriva lui Chivu şi compania la 7 iunie

Directorul general al Federaţiei Române de Fotbal, Ionuţ Lupescu, este cel care a dezvăluit: „Vom juca cu Argentina şi Brazilia anul acesta!”

Oficialii FRF au trimis toate datele necesare pentru ca echipa antrenată de Răzvan Lucescu să participe la un turneu care va avea loc în luna iunie a acestui an. România ar urma astfel să joace cu Brazilia la 7 iunie, iar cu Columbia la 11 iunie. Odată cu revenirea în ţară, „tricolorii” se vor pregăti intens pentru inaugurarea noului stadion „National Arena”, la 11 august urmând a juca împotriva Argentinei, la Bucureşti. O lună mai târziu, tot la Bucureşti, elevii lui Răzvan Lucescu vor juca împotriva Franţei, meci contând pentru calificarea la EURO 2012, informează site-ul Gazetei Sporturilor.

Planurile oficialilor federali nu se opresc însă aici. „Ne gândim să jucăm un meci, tot la Bucureşti, în compania reprezentativei Uruguayului. Rămâne să stabilim ultimele detalii”, a precizat directorul general al FRF Ionuţ Lupescu în direct la Realitatea FM, la emisiunea „Gol după Gol”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite