Izbaşa: ”Am vrut să luăm toate medaliile”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele două medalii de aur de la Campionatele Europene de Gimnastică i-au redat încrederea Sandrei Izbașa după o lungă perioadă dificilă în care a avut de suferit de pe urma accidentărilor și a cochetat cu ideea de a se lăsa de sport. Acum ținta ei sunt Campionatele Mondiale.

"Nu lăsăm nimic, am vrut să luăm toate medaliile. Ne-am aşteptat la aceste rezultate, pentru că am muncit şi ne ştiam potenţialul. Ne bucurăm pentru aceste rezultate. Am avut încredere, dar nu mi s-a părut uşor. Pentru mine niciun concurs nu este uşor, dacă ar fi uşor am urca toate pe podium", a declarat Izbașa pentru Agerpres.

Pentru Mondiale, Sandra va pregăti tot 3 aparate şi evoluţia sa va pune pe gânduri adversarele ei: ''Voi lucra fizic, dar nu voi face 4 aparate. Rămân deocamdată pe 3 aparate, să le cresc în valoare. Nu am ce să le spun adversarelor, trebuie să le dovedesc, că degeaba le spun'', a mai declarat gimnasta pentru sursa citată.

Sandra a întrecut-o pe Diana în duelul românesc de la sol, dar o îndeamnă să muncească în continuare pentru a cuceri aurul: ''Să muncească ca să ajungă cel puţin ca mine sau mai bun ca mine. Şi data viitoare i-am promis Dianei că o să venim amândouă la egalitate. Ea oricum trebuie să aibă un titlu, dacă eu renunţ''.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite