Sepepistul Ghita promite ca sambata nu-si va dezamagi fanii la "Lupta Capitala"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre cei mai indragiti luptatori din circuitul Local Kombat, sepepistul Daniel Ghita, va lupta sambata in cadrul galei "Lupta Capitala" cu olandezul Mourad Bouzidi. Romanul va incerca sa-i

Unul dintre cei mai indragiti luptatori din circuitul Local Kombat, sepepistul Daniel Ghita, va lupta sambata in cadrul galei "Lupta Capitala" cu olandezul Mourad Bouzidi. Romanul va incerca sa-i smulga titlul de campion european WKN lui Bouzidi, cunoscut in Romania dupa ce la ultima gala Local Kombat l-a facut KO pe Daniel Leko, fratele celebrului luptator din circuitul K-1 Stepan Leko.
- Daniel, mai sunt cateva zile pana la infruntarea ta cu Mourad Bouzidi. Cum te simti?
- Acum sunt foarte bine. Ma simt extraordinar si cred ca nu am mai fost demult intr-o asemenea forma. Am tras tare la antrenamente in ultimul timp, special pentru acest meci. Am si slabit sase kilograme, pentru ca ma axez mai mult pe viteza de reactie decat pe forta. Oameni mai puternici gasesc mai usor, dar nu si mai rapizi. Acum, in ultimele zile, o sa merg mai mult pe recuperare: cate un antrenament mai usor pe zi, masaj, relaxare.
- Bouzidi a mai luptat in Romania, la Ramnicu Valcea. Cum ti se pare?
- Ca si mine, el mizeaza pe viteza si pe combinatii. Loveste bine cu bratele, combina loviturile de brat cu cele de picior, apoi te prinde in clinci si da foarte bine cu genunchii. Este un luptator complex si cu o foarte mare elasticitate. Va iesi un meci spectaculos, care va face multa placere publicului si va castiga cel mai bun, adica eu.
- Vei lupta pentru prima data intr-o gala Local Kombat in Bucuresti.
- Din punctul asta de vedere va fi ceva special pentru mine. De cate ori luptam prin tara erau prieteni care ma sunau si imi spuneau ca nu pot sa vina. Era si obsedanta intrebare "Dar in Bucuresti cand te bati?". Acum, telefonul suna din alte motive. Toti ma anunta ca or sa vina la gala, toti vor invitatii sau bilete. Le promit ca nu o sa-i dezamagesc.
CONCURS
Adevarul te duce la Local Kombat
Ziarul Adevarul va propune un concurs, in urma caruia se pot castiga zilnic doua premii a cate doua bilete la gala Local Kombat "Lupta Capitala", organizata pe 14 mai la Patinoarul "Mihai Flamaropol" din cadrul Complexului National "Lia Manoliu". In fiecare zi, pana joi, pagina "Sport" va gazdui cate o intrebare, iar raspunsurile vor fi trimise la adresa de e-mail sport@adevarul.kappa.ro si la numarul de telefon 407.76.56. Vor fi luate in considerare toate raspunsurile corecte primite in ziua publicarii intrebarii pana la ora 16,00, insotite de datele de identificare ale cititorului: nume, prenume, CNP. Numele celor doi castigatori, desemnati prin tragere la sorti, vor fi anuntate in ziarul de a doua zi, biletele urmand a fi ridicate de la sediul redactiei pana vineri, la ora 18,00.
INTREBARE:
Pe cine va infrunta Daniel Ghita in ring la gala Lokal Kombat "Lupta Capitala"?
Castigatorii zilei de ieri sunt: Gabriela Anghel Andreea Madalina Paun

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite