Rapidiştii nu vor să-l vândă pe "bătrânul" Costică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dintre cei doi fotbalişti, Nae Constantin şi Dănuţ Perjă, care de mai mulţi ani stau mereu cu bagajele făcute, primul ar putea să-şi prelungească înţelegerea cu alb-vişiniii.În fiecare

Dintre cei doi fotbalişti, Nae Constantin şi Dănuţ Perjă, care de mai mulţi ani stau mereu cu bagajele făcute, primul ar putea să-şi prelungească înţelegerea cu alb-vişiniii.
În fiecare perioadă de mercato, Nae Constantin şi Dănuţ Perjă sunt daţi ca monedă de schimb pentru diverşi jucători care se vehiculează că vor ajunge în Grant. De fiecare dată, cei doi fotbalişti au refuzat ofertele, ajungând de mai multe ori rezerve cu acte în regulă, titularizările apărând doar în momentele, destul de dese, când echipa giuleşteană părea mai mult un spital din cauza accidentărilor. Fundaşul-atacant a fost contactat de conducerea feroviară pentru o prelungire a contractului, discuţiile rămânând la un stadiu incipient, perioada contractului şi salariul urmând a fi stabilite după pregătirea de la Poiana Braşov, care va începe mâine. "Deocamdată, aştept stagiul din Poiană şi apoi sper să mai discutăm. Eu mai am contract până la sfârşitul lunii ianuarie. Sper ca lucrurile să se rezolve în bine atât pentru mine, cât şi pentru club", a precizat Nicolae Constantin, 32 de ani, veteranul de vârstă din lotul feroviarilor. Avându-l de partea sa pe antrenorul Răzvan Lucescu, Costică urmează să semneze o prelungire a înţelegerii pentru încă un sezon, contractul urmând a i se mări cu aproximativ 10.000 de dolari. În cazul lui Perjă, lucrurile stau diferit, Rapidul dorind să se lipsească de serviciile fundaşului care a îmbrăcat de peste 80 de ori tricoul alb-vişiniu. "Mai am contract până în vară. N-am discutat cu nimeni. Tot ce ştiu că trebuie să fac este să mă pregătesc cât mai bine. Vom vedea cu timpul ce se va întâmpla. Poate dacă aici nu mai sunt dorit, la vară o să-mi caut echipă în străinătate, pentru că, la vârsta mea, trebuie să mă gândesc şi la situaţia financiară. Oferte există, dar oficialii de la cluburile respective doresc jucători liberi, numai aşa asigurând contracte mai mari", a declarat Perjă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite