Andrei Gheorghe:„Vreau să-mi revăd copilul!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Gheorghe:„Vreau să-mi revăd copilul!“
Andrei Gheorghe:„Vreau să-mi revăd copilul!“

Andrei Gheorghe, diagnosticat cu leucemie acută, luptă pentru viaţa sa. Adevărul Holding i-a întins o mână de ajutor şi i-a oferit 10.000 de euro. Familia lui Andrei a reuşit să strângă, până acum, 75.000 de euro. Banii i-au folosit pentru curele cu citostatice. Mai au nevoie de încă 90.000 de euro pentru transplant.

Andrei Gheorghe (31 de ani) este tatăl unui băieţel de patru luni. În mod normal, un proaspăt tătic ar trebui să se bucure în fiecare zi de zâmbetele primului născut. Nu şi Andrei. Tânărul a fost diagnosticat, la începutul acestui an, cu leucemie acută.

De atunci îşi petrece viaţa prin spitale. „Pentru noi coşmarul a început în ianuarie 2009. Eram însărcinată în luna a opta şi am aflat că soţul meu este bolnav, are leucemie acută“, spune Mona Gheorghe, şoţia lui Andrei.

„Am strâns 75.000 de euro“

În prezent, Andrei este internat într-un spital din Londra şi urmează al doilea tratament de specialitate, cu citostatice, care îl pregăteşte pentru transplantul de măduvă.

„Acum, face a doua cură cu citostatice. Banii pe care am reuşit să-i strângem, 75.000 de euro, i-am folosit pentru tratamente de specialitate care îl pregătesc pentru operaţie. Într-o lună de zile trebuie să strângem 90.000 de euro, bani pentru transplatul de măduvă. Doctorii englezi sunt încrezători în şansele lui de vindecare, trebuie să fim şi noi“, povesteşte, încrezătoare, soţia lui Andrei.

Timp de cinci luni a fost internat la Municipal

Din ianuarie, de când a primit diagnosticul, Andrei şi-a petrecut viaţa prin spitale.

La început a fost internat, timp de cinci luni, în cadrul secţiei de Hematologie a Spitalului Municipal Bucureşti. „Mai multe săptămâni am aşteptat ca tratamentul cu citostatice care mi se administra să dea rezultate şi boala să intre în remisie pentru a putea face transplantul de măduvă. Din păcate, condiţiile de tratament din spitalele din România sunt cunoscute de noi toţi. Însă, în cazul unui bolnav de leucemie ele pot fi fatale.

Astfel, cea mai mică infecţie din perioada care survine în urma administrării de citostatice, când imunitatea organismului e foarte scăzută, întârzie continuarea tratamentului, reducând şi eficienţa acestuia şi diminuând considerabil şansele de reuşită“, povesteşte Andrei Gheorghe.

Andrei a avut pe parcursul tratamentului două episoade importante de complicaţii: pneumonie şi spargerea unei vene la mâna dreaptă care a avut ca şi consecinţe infectarea şi inflamarea severă a acesteia.

Partea bună este că a reuşit să treacă peste aceste complicaţii şi, cu ajutorul prietenilor, a ajuns la un spital din Londra, unde i se poate face transplantul de măduvă.

Un blog despre necazul unui om

Soţia sa, Mona, a deschis un blog, www.andreigheorghe umanitar.blogspot.com, prin care încearcă să strângă suma necesară transplantului şi să-i ţină pe cei interesaţi la curent cu evoluţia stării lui Andrei.

„Am creat acest blog ca să ajutăm un om. Sunt zeci de campanii, mai mult sau mai puţin mediatizate şi sprijinite, iar oamenii tind să fie sceptici. Doar când cineva de lângă tine trece prin aşa ceva înţelegi cât de important este ca oamenii să se implice şi să ajute!“, scrie Mona pe blog.

image
image

Trebuie să reuşesc să strâng într-o lună 90.000 de euro.

image


Mona Gheorghe
soţie

Conturile în care puteţi depune bani pentru Andrei

RO69RNCB0481002253490001 în lei
RO15RNCB0481002253490003 în Euro
Cod SWIFT: RLCB RO BU
BCR-sucursala Ion Mihalache
Titular cont: Cristina Roşca

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite