RETETA SAPTAMANII - Pui cu tarhon si agrise
0Cantitati: 4 pulpe de pui, doua legaturi de tarhon, doua cani de agrise, 3 linguri ulei de masline, 6 linguri suc de rosii. In locul agriselor se pot folosi rosii; in acest caz sucul de rosii se
Cantitati: 4 pulpe de pui, doua legaturi de tarhon, doua cani de agrise, 3 linguri ulei de masline, 6 linguri suc de rosii. In locul agriselor se pot folosi rosii; in acest caz sucul de rosii se elimina. Preparare: carnea de pui se fierbe timp de 20 de minute. Apoi vom pune la cuptor carnea cu tarhonul taiat marunt, agrisele taiate in doua (sau rosiile decojite si taiate felii), sucul de rosii, in varianta cu agrise, uleiul de masline. Deasupra se toarna zeama in care a fiert puiul. Cine doreste, poate asezona friptura cu alte cateva frunze de tarhon.