Andrada Floria

Andrada Floria

Vezi mai multe
 • acum 9 zile
 • acum 12 zile
 • acum 19 zile

  Tot ce trebuie să ştim despre scleroza multiplă, la Adevărul Live

  Debutează mai ales la tinerii cu vârste între 20 şi 40 de ani, nu se vindecă şi, de multe ori, bolnavii ajung în scaun cu rotile. Despre simptomele de debut, despre diagnostic, dar şi despre noile tratamente pentru scleroza multiplă vorbim la Adevărul Live cu dr. Cristina Herţea, medic neurolog specializat în bolile neurologice autoimune, şi cu pacienta Carmen Ciocârlan.

 • acum 27 zile

  Fără tabuuri, despre incontinenţa urinară, la Adevărul Live

  Pierderile involuntare de urină sunt o problemă mai frecventă decât credem. Şi nu afectează doar persoanele vârstnice. Medicul primar urolog Cristian Perşu, şef de lucrări în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila“ din Bucureşti, vine la Adevărul Live să ne explice din ce cauze apare incontinenţa şi cum poate fi tratată eficient.

 • acum 2 luni

  Sfaturi pentru o iarnă fără dureri de genunchi, la Adevărul Live de la ora 11.00

  Cum ne pregătim corpul pentru sporturile de iarnă, dar şi cum să tratăm eficient micile sau marile probleme de genunchi căpătate la schi sau pur şi simplu printr-o mişcare greşită? Aflăm la Adevărul Live de la ora 11.00, de la medicul Mihai Baican, specialist în traumatologie sportivă, cu competenţe în managementul medical al sportivilor şi recuperarea acestora.

 • acum 3 luni

  Cât de benefică este noua lege a vaccinării? Dezbatem la Adevărul Live

  Dr. Adriana Pistol, directoarea Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile, vine la Adevărul Live să ne explice, din punctul de vedere al specialistului, care sunt beneficiile şi riscurile legii vaccinării, dar şi cum pot fi evitate situaţii grave la nivel naţional, cum a fost epidemia de rujeolă.

 • acum 3 luni

  Poveşti cu bebeluşi creaţi prin reproducere asistată, la Adevărul Live

  Medicul embriolog Diana Cocei, cu o experienţă de 20 de ani în domeniul reproducerii umane asistate, vine la Adevărul Live să ne povestească despre primele încercări, despre primele reuşite, despre eşecuri, dar şi despre cele mai noi descoperiri în ceea ce priveşte creşterea şanselor de a concepe ale cuplurilor infertile din România.

 • acum 3 luni
Vezi mai multe