„Răpitorii dezbrăcaţi“. Cum au ajuns nişte canadieni să-şi scoată vecinii din casă cu forţa pentru a fugi de demoni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO The Guardian
FOTO The Guardian

Presa canadiană a prezentat detalii despre o răpire bizară de anul trecut. Mai multe persoane dezbrăcate şi-au răpit vecinii pentru a fugi din calea demonilor, potrivit The Guardian.

„Trei persoane dezbrăcate au fost arestate de poliţia canadiană după ce şi-au răpit vecinii şi au intrat cu maşina într-un alt autovehicul“ scrie The Guardian, vorbind despre un grup de al „martorilor lui Iehova“. Potrivit documentelor intrate în posesia presei canadiene, totul a început după ce o familie aproape s-a înfometat timp de trei zile şi au început să creadă că sunt aproape de a doua venire a lui Iisus Hristos. 

„Considerând că sunt într-un pericol iminent, ei au părăsit casa, dar în graba lor, nimeni din familia lor, cu excepţia mamei, nu a reuşit să se îmbrace“, potrivit „The Guardian“. Şoferul maşinii a trecut prin uşa garajului, apoi a mers şi spre casa vecină, unde i-au forţat pe cei găsiţi să se urce în maşină. 

„Ei l-au forţat pe bărbat să treacă în portbagajul maşinii şi pe fata acestuia, care avea şi un copil, să stea pe un loc din spate. Ei au făcut asta pentru că erau de părere că vecinii sunt în pericol, fie din cauza unor oameni ciudaţi de afară, fie din cauza demonilor“, mai explică presa britanică. 

Până la urmă ei au fost arestaţi după ce au ieşit cu maşina în afara drumului, fiind loviţi. Poliţia i-a arestat pe toţi adulţii implicaţi în răpire. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite