A murit la petrecerea de Crăciun, după ce a dansat Gangnam Style

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un irlandez a murit după ce a dansat Gangman Style
Un irlandez a murit după ce a dansat Gangman Style

Un irlandez de 46 de ani, tatăl a trei copii, s-a prăbuşit şi a murit în faţa soţiei şi a colegilor de muncă în urma unui infarct, după ce a dansat Gangnam Style la petrecerea de Crăciun organizată de compania unde lucra.

Eamon Kilbride imita mişcările celebrului artist corean Psy, când a început să aibă dureri în piept. Apoi s-a prăbuşit. Colegii de muncă au privit neputincioşi cum paramedicii au încercat în zadar să-l readucă la viaţă pe irlandez. Soţia sa, Julie, îşi sărbătorea alături de el ziua de naştere, scrie publicaţia britanică „The Daily Mail“.

„A fost un familist şi a muncit din greu. Eamon era întotdeauna sufletul petrecerii şi iubea să danseze. Ne-am distrat de minune la petrecerea de Crăciun, iar el tocmai terminase să danseze Gangnam Style. Era pe scenă şi distra pe toată lumea. A zis că îl doare un pic în piept şi a căzut. Am încercat să-l resuscitez până când a sosit ambulanţa, dar până să ajungă la spital a murit “, a declarat Julie.

„Era un bărbat inteligent, i-a inspirat pe copiii noştri şi s-a îngrijit ca aceştia să primească o educaţie bună“, a adăugat Julie.

„Un bărbat minunat şi foarte amuzant“

Eamon Kilbride s-a mutat în Burnely din Irlanda în 1985 şi a devenit un fan înfocat al celor de la FC Liverpool. Era un jucător pasionat de golf şi avea trei copii la facultate.

„Era un bărbat minunat şi foarte amuzant. Întotdeauna depunea efort în tot ce făcea. Emana carismă“, a declarat unul dintre colegii lui.

„Este o tragedie, iar gândurile nostre se îndreaptă către familia acestuia. Este cumplit şi un moment cât mai nepotrivit“, a susţinut proprietarul hotelului unde s-a petrecut incidentul.  

Poliţia a lansat o investigaţie, însă a exclus repede circumstanţele suspecte.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite