WTA a anunţat suma câştigată de Halep până la 23 de ani: ce a spus Simona despre nunta ei de vis şi relaţia cu Ţiriac

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Constănţeanca ocupă un loc impresionant în clasamentul all-time al câştigurilor din tenisul feminin, motiv pentru care nu vrea o carieră exagerat de lungă.

WTA, Asociaţia Jucătoarelor Profesioniste, a publicat la 3 noiembrie un Top 100 all-time al câştigurilor din tenis.

În această ierarhie, podiumul arată astfel:

1- Serena Williams (SUA) – 63.500.779 de dolari

2- Maria Şarapova (Rusia) – 32.535.202 de dolari

3- Venus Williams (SUA) -  30.203.596 de dolari

În clasamentul banilor, Simona Halep ocupă locul 49, cu câştiguri de  6.559.408 de dolari. Având o siguranţă financiară, ea vrea să mai joace tenis maximum încă şapte ani. „Sunt sacrificii când faci tenis, renunţi la multe, la prietenii, la cluburi, la viaţa de liceu, care e cea mai frumoasă. Mai mergeam şi eu la cluburi, dar îmi trebuiau trei zile să-mi revin, aşa că am renunţat. Tenisul e foarte costisitor. La 28-30 de ani vreau să mă retrag. Vreau să fiu generoasă cu mine, îmi doresc mult o familie, copii“, a declarat Halep la Pro TV. 

„Nu trece o zi fără exerciţii pentru spate“

Simona a dezvăluit cum decurg antrenamentele ei. „Zilnic, trebuie să fac pregătire fizică. Exerciţii pentru spate. Nu trece o zi fără ele, pentru că am avut probleme destul de grave la spate, în trecut, şi doctorul mi-a spus că trebuie să lucrez zilnic. Alerg destul de mult. N-am un timp exact, în fiecare zi e diferit. Fac şi intervale pe bandă de alergare, 18-20 de minute, mai fac şi alergări de 40 de minute, de o oră, depinde de perioada în care mă aflu. Dacă am turneu, nu pot să alerg foarte mult, pe mine alergarea mă face mai rigidă“, a explicat Simona.

Simona Halep a mai vorbit despre...

*Cum şi-a îmbunătăţit jocul în 2014 - Am lucrat foarte mult la serviciu. Mi-am îmbunătăţit toate loviturile, deplasarea. Cred că mentalul mă ţine unde sunt acum. 

*Manifestările patriotice - Nu sunt genul care să alerge cu steagul pe teren. Nu e stilul meu. Transmit altfel plăcerea mea de a fi român. 

*Colaborarea cu Ţiriac - Profesional n-avem nimic. Managerul meu e de vreo şase ani doamna Virginia Ruzici. Ion Ţiriac îmi dă sfaturi: cum trebuie să joc, ce trebuie să fac într-un meci important. Îmi dă sfaturi în general, nu înainte de un meci.

*Preferinţele ei muzicale – Înainte de turneul de la Madrid ascultam «M-am îndrăgostit lulea», melodia lui Marcel Pavel. Dacă nu o ascultam, simţeam că nu-mi e bine.

*Nuntă - Vreau o rochie de mireasă foarte, foarte lungă. Şi tocuri. Obligatoriu, ca să fiu mai înaltă. Mi-aş fi dorit să am 5-7 centimetri mai mult decât am acum.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite