„Vulcanul“ Becali a erupt: Cine e fundaşul care ia 15.000 de euro pe lună şi care l-a scos din sărite pe latifundiar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După 2-4 cu Sepsi la Sfântul Gheorghe, finanţatorul vicecampioanei şi-a vărsat nervii pe echipă, având câteva ţinte precise.

FCSB a avut o prestaţie jenantă pe terenul-patinoar de la Sfântul Gheorghe, acolo unde Sepsi a condus cu un incredibil 3-0 după 53 de minute.

Furios din cauza înfrângerii care a lăsat FCSB la cinci puncte de liderul CFR Cluj, Gigi Becali s-a dezlănţuit la Digi Sport şi a dat de pământ cu Planici şi cu colegii săi.

Ce a spus Becali?

*Îi felicit pe cei de la Sepsi. Dacă ai noştri au 15-20.000 de euro pe lună zic: „Stai, mă, îmi rup eu picioarele?“. Eu cred că asta s-a întâmplat. Păi, de ce să alerge ei? Bărbăţia la noi nu există. Ai mei au valoare, dar nu au bărbăţie!

*Ne băteau oricum, pentru că n-avem jucători de sacrificiu. Dacă îţi dai gol când dai cu stângul în dreptul, poţi să câştigi campionatul? Nu poţi să câştigi cu aceşti jucători. Toţi l-am lăudat pe Planici, Planici, Planici, Planici. Ce Planici? Jucătorul anului pe Planici l-au făcut! E bunicel, dar nu e jucătorul anului.

*O să cumpăr doi fundaşi centrali. Eu o să cumpăr, nu mai las pe nimeni. Eu o să-i verific aici. Eu i-am făcut 15.000 de euro lui Bălaşa contractul. Am greşit, îi convine, că i-am mărit de la 8.000. De ce să se mai concentreze la fotbal? Bălaşa e cel mai slab fundaş central pe care l-am avut! Cu Bălaşa ce trebuie să fac? Ai contract, e atât, dar stai pe bancă. Altul al rând până când se potriveşte piesa.

*Vine perioada de transferuri, cumpărăm fundaşi centrali, doi, că n-avem. Cumpărăm un mijlocaş central. În atac, avem. Ne trebuie războinici ca să câştigi pe un asemenea teren.

*Eu nu cred că putem să luăm titlul anul ăsta. Noi nu ştim să dăm pase, să ne demarcăm. Trebuie să învăţăm abecedarul fotbalului noi. Jucăm după ureche. Să vezi o demarcare, e un balamuc şi o harababură.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite