VIDEO Vivi Răchită aminteşte de un meci suspect pe care Petrolul l-a pierdut contra echipei lui Reghecampf: "Am mari dubii"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valeriu Răchită, fost antrenor Petrolul FOTO Mediafax
Valeriu Răchită, fost antrenor Petrolul FOTO Mediafax

În condiţiile în care un antrenor din Liga I, Marius Şumudică, este acuzat că a jucat la pariuri, Vivi Răchită îşi aminteşte de o partidă care i-a ridicat mari semne de întrebare.

Subiectul meciurilor aranjate a fost repus pe tapet în contextul "cazului" Marius Şumudică, antrenorul Astrei fiind acuzat că a pariat masiv pe meciuri din Liga I şi din Europa, deşi regulamentul îi interzice acest lucru.

Fostul antrenor al Petrolului, Vivi Răchită, are mari semne de întrebare în legătură cu un meci jucat în martie 2012, între Petrolul Ploieşti şi Concordia Chiajna. Prahovenii conduceau cu 3-1 în minutul 85, dar au pierdut cu 4-3 în faţa echipei antrenate la vremea respectivă de Laurenţiu Reghecampf.

"Nici eu nu pot să cred că un portar experimentat cum era Gritti poate primi trei goluri, dintre care două parabile, în 5 minute fără ca cineva din afară să-l fi "faultat".

Jucam foarte bine, conduceam cu 3-1, se întâmpla tot ceea ce ne doream, dar în câteva minute ne-au dat trei goluri. Poate a fost o concidenţă că era Rechecampf la Chiajna, dar am văzut meciul ăla de vreo zece ori şi mi s-a părut suspect ce s-a întâmplat. 

L-am avut pe Gritti în cantonament în Antalya, am jucat 7-8 meciuri amicale şi a arătat că e un portar extraordinar. Mi s-a părut suspect să ia trei goluri în acel meci.

Da, am dubii, nu ştiu dacă am pierdut acel meci eu ca antrenor, jucătorii... Nu se putea ca tot meciul să fii vioara întâi şi pe urmă să pierzi. 

După acel meci, pentru că nu aveam portar, am jucat cu el la Rapid şi a venit întrebarea reporterei din Elveţia, dacă ştiu ceva despre implicarea lui în mafia pariurilor. Bineînţeles că i-am reziliat contractul. Mi-a spus că vine din Italia cu toate documentele de la procuratură, în care demonstra că nu este vinovat", a povestit Răchită, la emisiunea "Fotbal Club" de la DigiSport.

Rezumatul partidei Petrolul - Chiajna 3-4

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite