VIDEO Reghecampf, o catastrofă: Echipa lui e ruşinea Ligii Campionilor! Umilinţe pe bandă şi un gol luat de cascadorii râsului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reghecampf

Fostul antrenor al FCSB şi-a început destul de bine noua aventură în lumea arabă, în Emirate. La un moment dat, impresionaţi de rezultatele românului, şefii clubului Al-Wahda s-au grăbit să-i prelungească acordul. Acum, fie că îşi dau palme pentru această decizie, fie că au luat legătura cu avocaţii clubului pentru activarea clauzei de reziliere.

Laurenţiu Reghecampf a fost pe cai mari la Al-Wahda, între 18 noiembrie şi 7 februarie. În acest interval, formaţia din Abu-Dhabi a strâns 12 victorii, două remize şi nicio înfrângere. „Reghe“ era privit ca un erou în Emirate şi cu şanse mari la câştigarea campionatului în chiar primul său sezon la Al-Wahda.

Apoi, la 12 februarie, echipa a debutat în noul sezon al Ligii Campionilor Asiei. Deplasarea din Uzbekistan, cu Lokomotiv Taşkent, s-a transformat într-un fiasco: 0-5! De atunci, Al-Wahda a mai disputat cinci partide în toate competiţiile, iar bilanţul vorbeşte de la sine: o victorie, un egal, trei înfrângeri, golaveraj: 9-12.

La 1 martie, elevii lui Reghecampf au fost umiliţi în derby-ul pentru locul 1 în campionat: 2-6 cu Al-Ain! Astfel, cu patru etape înainte de final, titlul e ca şi pierdut, în condiţiile în care liderul Al-Ain are 41 de puncte, iar Al-Wahda e pe doi cu 37 de puncte.

După această bătăie cruntă din campionat, marţi seara, s-a întregit dezastrul din Liga Campionilor Asiei: 0-2, în Iran, cu Zob Ahan. Scorul putea fie chiar mai dur, în condiţiile în care gazdele au irosit o sumedenie de ocazii. Spre final, portarul lui Reghecampf a comis o gafă uriaşă la golul de 0-2, îndemnându-l pe comentatorul iranian să zică: „Acest portar strică nivelul Ligii Campionilor Asiei!“.

După trei etape din grupele Ligii Campionilor Asiei, Al-Wahda e cea mai slabă echipă din zona de Vest! E pe ultimul loc în grupa B, fără niciun punct, şi cu un golaveraj şocant: 2-10! În actuala ediţie a competiţiei, există o singură echipă mai slabă decât cea a lui Reghecampf. Vorbim despre Kitchee din Hong Kong, tot cu zero puncte, însă cu 0-10 la golaveraj.

VEZI GOLURILE MECIULUI ZOB AHAN - AL-WAHDA

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite