VIDEO Pliskova, discurs fabulos: Ce a recunoscut după un meci de colecţie în care a distrus-o pe Serena Williams

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cehoaica de 26 de ani a fost condusă cu 5-1 în decisiv, scor la care fostul lider mondial a servit pentru meci, având şi o minge de calificare. De aici însă, Serena a căzut incredibil.

Karolina Pliskova e în semifinalele de la Australian Open 2019, după un meci de poveste despre care se va vorbi mult timp de acum încolo.

Per total, Pliskova a salvat patru mingi de meci, trimiţând-o pe Serena Williams (16 WTA) acasă. Imediat după victoria obţinută, cehoaica a avut un discurs sincer în interviul acordat pe teren:

*La 5-1 pentru Serena, mintea mea era deja la vestiar, eram aici, pe teren, doar fizic. Ea juca foarte bine în setul trei, iar eu n-am avut prea multe şanse. Căzusem din punct de vedere mental. Apoi, la 2-5, m-am gândit să încerc ceva, poate voi avea câteva şanse. Ea a cam „tremurat“ spre final, aşa că mi-a valorificat şansele şi am câştigat", a spus jucătoarea la Interviul acordat chiar pe teren.

La conferinţa de presă de după meci, Pliskova a intrat în detalii şi a declarat că poate învinge orice jucătoare din circuit în acest moment. "Cred că mă simt încrezătoare, nu în fiecare situaţie, dar cu tenisul meu, în general. Simt că am arme, nu numai lovitura de dreapta şi serviciul, simt că am mai mult. Nu văd niciun motiv pentru căre să fiu speriată. Da, pot fi nervoasă, dar este diferit de a fi speriat. Atât timp cât am învins atât de multe jucătoare bune, ştiu că o pot face din nou. Am încerdere că, dacă joc bine, pot învinge pe oricine. Nu vreau să fiu supra-încrezătoare acum, că am învins-o pe Serena, dar aşa este. Mult timp nu am jucat bine şi de aceea am pierdut", a spus cehoaica.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite