VIDEO Piţi – Reghe 2-3: meci superb cu 19 români în Arabia Saudită. Pasă de gol Pintilii. Calificare decisă dramatic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După un 0-0 insipid în campionat, Al-Ittihad şi Al-Hilal au oferit un adevărat thriller în optimile Cupei Prinţului. A fost un meci care a avut de toate, mult peste nivelul unui joc din campionatul românesc.

Reghecampf a stricat Sărbătorile duşmanului său, eliminând Al-Ittihad din cupă. A fost însă nevoie de 120 de minute pentru ca Al-Hilal, per ansamblu echipa mai bună, să obţină calificarea.

„Tigrii“ lui Piţurcă au condus din minutul 8, după ce brazilianul Marquinho a transformat un penalty, acordat după o intervenţie brutală în careu. Al-Hilal a revenit însă spectaculos, iar Al-Faraj (17) şi Al-Shamrani (34) au punctat pentru oaspeţi. Golul de 2-1 a venit după o centrare a lui Pintilii, integralist.

Totuşi, la pauză, scorul a fost 2-2, după ce Asiri (42) a egalat după o acţiune frumoasă.

Piţi şi Reghe s-au agitat pe margine

Cu situaţii grele la echipele lor, Piţurcă şi Reghecampf au arătat ca doi antrenori disperaţi pe margine, iar starea lor s-a văzut şi în jocul elevilor lor. S-a jucat într-un ritm alert, pe o arenă plină, cu vreo 60.000 de oameni în tribune. 

După pauză însă, nu s-a mai marcat, deşi au fost foarte multe ocazii la ambele porţi. Echilibrul s-a rupt în minutul 7 din prima repriză a prelungirilor. Al-Shamrani a fost lansat excelent şi a finalizat cu un lob splendid. 

S-a terminat 3-2 pentru Al-Hilal, care a ajuns în sferturile Cupei Prinţului. Calificarea vine ca o gură de oxigen pentru Reghecampf, criticat de ziarişti şi de fani în ultima perioadă.

De partea cealaltă, Al-Ittihad rămâne fără victorie cu Piţurcă pe bancă. Formaţia din Jeddah a ajuns la trei remize şi trei înfrângeri, de când a fost preluată de fostul selecţioner.

VEZI PRIMELE PATRU GOLURI ALE MECIULUI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite