VIDEO Petrolul i-a adus înlocuitor lui Tamuz. L-a luat pe Meme din Burundi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mohamed Tchite, alături de Mircea Rednic
Mohamed Tchite, alături de Mircea Rednic

Atacantul belgian Mohamed Tchite are 31 de ani şi a semnat cu Petrolul un contract valabil până la vară cu opţiunea de prelungire pentru încă un sezon.

Mohamed Tchite a evoluat pentru toate cele trei cluburi importante belgiene: Anderlecht, Standard Liege şi Club Brugge. Între 2007 şi 2010 a fost legitimat în Spania, la Racing Santander.

În prima divizie din Belgia a marcat 64 de goluri, în timp ce în Primera Division a înscris de 25 de ori.El a ajuns la Petrolul din postura de jucător liber de contract.

"Tchite este un vârf de clasă şi am mare încredere că ne va ajuta să ne îndeplinim obiectivele. Are un nume important în Belgia şi sunt convins că se va remarca imediat şi în campionatul românesc.În absenţa lui Toto Tamuz, aflat în recuperare, aveam mare nevoie de un atacant şi sunt foarte bucuros că Meme s-a alătura haitei noastre. Are un stil spectaculos, iar fanii noştri îl vor îndrăgi imediat", a declarat Rednic pentru site-ul oficial al clubului.

La rândul său, Tchite a spus: "Este o nouă experienţă pentru mine şi sunt fericit că am ajuns la Petrolul. Am aflat deja despre tradiţia acestui club şi am văzut imagini cu suporterii înfocaţi ai echipei. Atmosfera de pe stadion este extraordinară şi sunt nerăbdător să joc în faţa lor. Vreau şi sunt sigur că o să îi fac fericiţi!", a spus şi Tchite.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite