VIDEO Asta e portarul care îl va interna pe Răzvan Lucescu la spital: ultima lui gafă a provocat o reacţie de necrezut din partea fostului selecţioner

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Lucescu
Răzvan Lucescu

Lucescu jr a bifat o victorie dramatică, duminică, în campionatul din Qatar. În loc să celebreze golul din ultimul minut, Lucescu jr a făcut un gest spre portarul care a devenit coşmarul său.

Răzvan Lucescu nu e un mare antrenor, însă a fost un portar bun, cât timp a jucat fotbal. Ajuns la vicecampioana Qatar-ului, El-Jaish, fostul selecţioner a dat peste un goalkeeper care poate candida la titlul de „cel mai slab portar aflat în activitate“. Nu doar în Qatar, ci la nivel global!

Brazilianul Evanildo (24 de ani) a ieşit pentru prima dată în „prim-planul“ fotbalului mondial, în luna decembrie. Atunci, această degajare a sa, într-un meci de campionat cu Al-Rayyan, a făcut înconjurul lumii:

Răzvan l-a făcut „varză“ de nervi

În Qatar, returul s-a reluat de două săptămâni. Evanildo a avut nevoie de două meciuri pentru a se face de râs din nou.

Duminică, El-Jaish s-a deplasat la ultima clasată Al-Sailiya. Victoria părea o formalitate, după ce Anderson a deschis scorul, după o lovitură liberă, încă din minutul 3. Numai că, după pauză, El-Jaish a primit o nouă lovitură din partea lui Evanildo. 

Goalkeeper-ul brazilian a primit o pasă de la un coechipier, a degajat puternic într-un adversar aflat în careu, apoi s-a năpustit peste el şi a provocat penalty-ul din care gazdele au egalat!

Când meciul părea că se va încheia 1-1, un rezultat care ar fi putut duce chiar la demiterea lui Răzvan Lucescu, El-Jaish a punctat, în minutul 90+3, câştigând cu 2-1.

Imediat după gol, camerele de luat vederi au surprins o reacţie nervoasă a lui Răzvan Lucescu. În loc să celebreze reuşita formaţiei sale, românul s-a întors spre Evanildo şi l-a apostrofat energic!

El-Jaish ocupă locul 4 din 12 cu 25 de puncte. Lider e Al-Sadd cu 37 de puncte. Obiectivul lui Răzvan Lucescu e o clasare între primele trei, care să ducă echipa în următoarea ediţie a Ligii Campionilor Asiei. În acest moment, El-Jasih e la un punct în spatele celor de la Al-Rayyan, care ocupă poziţia a treia.

VEZI GOLURILE MECIULUI AL-SAILIYA – EL-JAISH ŞI REACŢIILE LUI RĂZVAN LUCESCU

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite