VIDEO Dulgheru şi un plan genial: cum i-a venit ideea de a o ironiza subtil pe Bouchard şi ce i-a spus aceasta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gestul arogant şi nesimţit comis de vedeta Canadei la Fed Cup a făcut înconjurul lumii şi a fost contracarat de echipa României a doua zi. În premieră, Dulgheru a dezvăluit cum s-a pus la cale revanşa.

Meciurile de Fed Cup dintre Canada şi România, disputate la Montreal, au fost umbrite de refuzul lui Eugenie Bouchard de a da mâna cu Alexandra Dulgheru la poza oficială dinaintea jocului.

Imediat, imaginile cu aroganta din Montreal au ajuns în mediul online şi au devenit viral pe Youtube. IATĂ CE A FĂCUT BOUCHARD:

Comportamentul vedetei Canadei a fost atât de urât, încât ea a fost pusă la zid şi de Simona Halep, deşi ocupanta locului 3 în lume n-a însoţit echipa României la Fed Cup.

Mai mult, jurnaliştii americani au făcut-o praf pe Bouchard, care a fost protejată, totuşi, de Federaţia Internaţională de Tenis, printr-un comunicat, după cum „Adevărul“ a explicat aici.

Dacă gestul lui Bouchard a fost unul lipsit de bun simţ, în schimb, revanşa pusă la cale de echipa României a fost foarte simpatică. IATĂ CE S-A ÎNTÂMPLAT:

Acum, la o săptămână de la aceste evenimente, Alexandra Dulgheru a vorbit la Digi Sport despre tot ceea ce s-a petrecut la Montreal.

Ce a spus?

„Eu am fost surprinsă de incident, dar Bouchard a zis că e o superstiţie. Imediat, gestul a luat amploare, mai ales pe Facebook. Federaţia Canadiană mi-a cerut scuze şi mi-a spus că nu-i reprezintă gestul făcut de Eugenie.

Seara, la masă, am vorbit cu toţii şi a fost ceva colectiv. Am stabilit ca dacă o bat să fac aşa, n-a zis cineva anume. Nu voiam să-i fac ei direct asta pentru că era urât şi puteam fi amendată, dar dacă o făceam între noi n-avea nimeni ce să spună.

Cum am terminat meciul, m-am dus direct la echipa mea cu intenţia clară de a da mâna cu ei, am întins braţul de la jumătatea drumului. A fost o coordonare perfectă, am vrut să dau mâna cu ei iar ei s-au retras şi au făcut şi nişte feţe.

A fost bine pentru noi, s-a vorbit peste tot de gestul lui Bouchard, a fost foarte criticată şi a avut moralul scăzut la al doilea meci, cu Andreea Mitu“, a povestit Dulgheru.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite