VIDEO Dan Petrescu, călcat în picioare: „Caracter urât! A spus că jucătorii sunt de rahat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Petrescu
Dan Petrescu

Un jucător care a fost transferat în Rusia la dorinţa expresă a tehnicianului român a făcut o serie de dezvăluiri incredibile despre calvarul pe care l-a trăit la Kuban Krasnodar. El a povestit cum el şi colegii săi erau „terorizaţi“ de Petrescu şi de stafful său.

Stanislav Namaşco a fost, până la transferul său la Kuban Krasnodar, unul dintre cei mai buni portari din Republica Moldova. 

Era în lotul echipei naţionale şi cota sa explodase după o prestaţie stelară într-un meci cu Suedia în care, prin intervenţiile sale, l-a exasperat pe Ibrahimovici. De altfel, suedezul nu l-a putut învinge pe Namaşco nici de la 11 metri, penalty-ul său fiind salvat de portarul moldovean.

Astfel de prestaţii l-au îndemnat pe Dan Petrescu să ceară transferul goalkeeper-ului la Kuban Krasnodar. Totuşi, între 2010 şi 2012, Namaşco a bifat doar două meciuri la Kuban, iar, la un moment dat, a fost împrumutat la Spartak Nalchik, unde a avut alte două apariţii.

Astăzi, Namaşco (26 de ani) e fără echipă. El a povestit de ce a ajuns în această situaţie.

Jignit de Stângaciu

„Dan Petrescu e vinovat că am ajuns aici. Din cauza lui n-am jucat. Când am semnat cu Kuban, m-a dorit, dar după două săptămîni Dumitru Stângaciu, antrenorul cu portarii, mi-a zis ca eu nu sunt de fotbal! M-a şocat“, şi-a început Namaşco povestea în presa din Rusia.

„Când l-am văzut pe Dan Petrescu pentru prima dată, mi-a zis să-mi dau cerceii jos. Nu mi-a venit să cred. Un alt fotbalist a fost obligat să se tundă. În schimb, jucătorii de culoare din echipă, care aveau frizuri caudate şi tot felul de accesorii, erau lăsaţi în pace“, a continuat portarul de 26 de ani.

„Mi-e ruşine de comportamentul lui“

Namaşco a vorbit şi despre crizele de nervi ale lui Dan Petrescu: „De multe ori, îmi era mie ruşine de comportamentul lui. După un meci pierdut, a intrat în vestiar şi ne-a zis că suntem nişte fotbalişti de rahat“.

Goalkeeper-ul moldovean a fost „terorizat“ şi de Dumitru Stângaciu, asistentul lui Dan Petrescu. „Mi-a zis că sunt mort ca fotbalist, că nu merit banii cu care sunt plătit“, a încheiat Namaşco.

VEZI CE CRIZE DE NERVI FACE DAN PETRESCU ÎN RUSIA

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite