Viitorul sună rău de tot: juniorii lui Hagi şi-a înjurat adversarii, după care au devastat vestiarul. Filmul unor evenimente şocante la Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hagi a investit milioane de euro în Academia sa de fotbal
Hagi a investit milioane de euro în Academia sa de fotbal

În Liga I, echipa finanţată de „Rege“ n-are nicio victorie, în 2013, şi se îndreaptă spre „B“. La nivel de copii şi juniori, puştii Academiei au fost la originea unor scene jenante.

Juniorii A de la Academia Hagi au învins Farul, la Constanţa, scor 1-0, însă meciul a fost umbrit de o serie de incidente regretabile, petrecute după fluierul final. 

Potrivit „Cuget Liber“, după terminarea jocului, juniorii lui Hagi au făcut semne obscene spre spectatorii din tribune, şi-au înjurat şi şi-au scuipat adversarii! „Spectacolul“ a continuat şi după ieşirea puştilor de pe teren, aceştia devastând vestiarul care le-a fost pus la dispoziţie.

De unde a început totul?

Autorul singurului gol al meciului, Florin Tănase, şi-a scuipat un adversar. Jucătorii Farului au ripostat, arbitrul a eliminat trei fotbalişti, un spectator a intrat pe teren, şi a fost nevoie de intervenţia jandarmilor pentru ca situaţia să fie ţinută sub control!

Ce spun părţile implicate?

„Ştiu că totul a început de la scuipături reciproce între un jucător de-al meu şi unul de la Farul, după care cei de la Farul au început să-i alerge pe jucătorii noştri ca să-i bată. A sărit gardul şi un spectator şi i-a dat cu pumnul în cap unui jucător de-al meu. S-a ajuns la nişte chestii urâte”, a explicat Cristian Cămui, antrenorul Viitorului.

Tehnicianul celor de la Farul, Ion Constantinescu, a oferit şi el detalii despre cele întâmplate. 

„Îmi pare foarte rău de violenţă care s-a manifestat după meci. Jucătorii Viitorului au spart uşa de la vestiar, aceleaşi în care seniorii lor se schimbă înainte de meciuri, şi au adus jigniri la adresa Farului. Observatorul jocului a auzit, dar n-a făcut nimic, pentru că sunt interese. Sunt anumite persoane în jurul echipelor lui Hagi, care nu au treabă cu fotbalul şi amplifică asemenea situaţii. Nu mă aşteptam la aşa ceva din partea echipei lui Hagi“, a spus Constantinescu pentru „Cuget Liber“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite