„Val” de arestări în Spania, în urma unor suspiciuni de „blaturi” în fotbalul iberic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Seara de marţi a fost una agitată pentru fotbalul spaniol, după ce mai multe persoane au fost arestate, sub suspiciunea că ar fi trucat un meci de fotbal.

Nu mai puţin de nouă persoane au fost arestate, marţi, în Spania, fiind suspectate că ar fi contribuit la trucarea unor partide de fotbal din divizia secundă. Aceasta este al doilea „val” de arestări, la şase luni distanţă de primul, informează AFP. 

Sursa menţionată notează că arestările au legătură cu plata de către un club de fotbal a unor sume de bani către o altă o echipă, după victoria celei din urmă, într-un meci din eşalonul secund, cu scopul de a facilitate grupării suspectate un loc în play-off-ul de promovare în prima ligă spaniolă.

Până în prezent, nu au fost dezvăluite nume implicate în acest caz.
Reamintim că, în luna mai, Poliţia spaniolă a demarat acţiuni împotriva unei reţele, care truca meciuri, în primele două ligi de fotbal. Atunci, au avut loc 11 arestări, inclusiv în rândul jucătorilor. Printre aceştia s-au numărat Raul Bravo (38 de ani, fost jucător la Real Madrid), Borja Fernandez (38 de ani, fost jucător la Real Valladolid) şi Carlos Aranda (38 ani, fost jucător la Numancia), alături de o serie de oficiali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite