US Open: cine e Shelby Rogers, tenismena care se va lupta “ca o nebună” pentru a o învinge pe Simona Halep

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Calificată în turul al treilea la US Open, Simona Halep o va întâlni sâmbătă pe Shelby Rogers, din Statele Unite ale Americii.

În vârstă de 22 de ani, Shelby Rogers e un nume puţin cunoscut la nivelul înalt al tenisului mondial. Situată pe locul 154 WTA, admiratoare a lui Steffi Grad, tenismena de 22 de ani nu are în palmares performanţe remarcabile şi, până la acest US Open, nu a trecut niciodată în turul al treilea al unui Grand Slam.

Are o victorie la Bouchard
În CV-ul ei, figurează o singură victorie la o jucătoare de Top 10, un succes cu Eugenie Bouchard, într-o perioadă în care canadiana încă nu intrase în picaj.
Până la a da piept cu Simona Halep, Shelby a trecut de trei tururi preliminare, învinsele sale fiind Grace Min (SUA), Mandy Minella (Luxemburg) şi Alla Kudryavtseva (Rusia). Apoi, Shelby Rogers le-a depăşit pe Sacha Vickery (SUA) şi Kurumi Nara (Japonia).

Speră să joace pe Arthur Ashe
Chiar dacă porneşte cu şanse minuscule în faţa Simonei, Rogers se încurajează: “Sunt atât de nerăbdătoare! De aceea jucăm tenis, de aceea încercăm să câştigăm meciuri, pentru a ajunge în runda următoare şi a juca împotriva jucătoarelor mari. Sper să fie un meci pe Arthur Ashe Arena, să joc şi eu acolo. O să lupt ca o nebună să câştig fiecare punct. Şi doar o să mă bucur de această experienţă.”, a declarat Rogers înaintea meciului de sâmbătă cu Simona Halep.

Horia şi Simona, început de relaţie cu zâmbetul pe buze

Culoarul Simonei spre fazele superioare ale US Open

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite