Un român a povestit cum se comportă cel mai bogat fotbalist din lume: „A stat în cameră cu mine şi mi-a zis următorul lucru…“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Faiq Bolkiah (stânga)
Faiq Bolkiah (stânga)

Poate că mulţi trăiesc cu impresia că Messi şi Ronaldo, printre cel mai bine plătiţi jucători la ora actuală, sunt şi cei mai bogaţi. Surprinzător însă, nu e chiar aşa.

Chiar dacă au salarii colosale la Barcelona, respectiv Real Madrid, Messi şi Ronaldo nu se pot apropia de averea de 20 de miliarde de dolari!

Aceasta e suma uriaşă pe care o deţine, potrivit estimărilor, sultanul din Brunei, Hassanal Bolkiah (71 de ani). Acesta n-are nicio legătură cu fotbalul, dar, potrivit sport.ro, nepotul său, Faiq Bolkiah (19 ani) e legitimat la Leicester City, acolo unde a ajuns din 2016, la echipa de tineret. La aceeaşi grupare evoluează şi românul Alex Paşcanu (19 ani), component al naţionalei U-21.

Paşcanu a povestit cum se comportă Faiq Bolkiah, deşi, în mod normal, acesta poate să nu muncească nicio zi, având în vedere că provine dintr-o familie cu o avere colosală.

Ce a spus?

*Faiq Bolkiah a venit la club în urmă cu un an şi ceva. Atunci a stat în camera cu mine. Am stat o luna şi ceva împreună, e un băiat de treabă. N-ai zice că e atât de bogat. 

*Mă înţeleg bine cu el, mi-a zis că poate să facă ce vrea în viaţa asta, dar că el vrea să devină fotbalist.

*Chiar dacă e atât de bogat, e foarte motivat şi munceşte din greu pe teren. E foarte modest şi niciodată nu se laudă. Nu aruncă cu banii, aşa cum ar crede mulţi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite