Steliştii neagă evidenţa: ce a spus Adi Popa după remiza cu Partizan. Duckadam a pus degetul pe rană

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adi Popa
Adi Popa

Campioana României a arătat un joc dezolant pe „Arena Naţională“ şi va merge la Belgrad pentru un retur de foc. Chiar dacă sârbii au prima şansă de calificare după prima manşă, jucătorii roş-albaştrilor arată un optimism greu de înţeles.

Steaua a fost sub Partizan Belgrad pe teren propriu, iar acum trebuie să obţină calificarea într-o atmosferă infernală, la Belgrad. Dacă bucureştenii au jucat pe „Arena Naţională“ cu porţile închise, în schimb, peste o săptămână, stadionul „Partizana“ va fi plin.

Chiar şi aşa, Adi Popa insistă că şansele de calificare rămân egale, deşi sârbii pot ajunge în play-off-ul Ligii Campionilor şi cu un 0-0 pe teren propriu.

„Sperăm să ne calificăm la Belgrad. Nu joacă suporterii, vom fi 11 la 11 pe teren, nu mă interesează ce vor face fanii lor. La pauză e egal, vom merge acolo să ne calificăm. Şansele rămân aceleaşi ca şi până acum. Suntem în construcţie, au venit mulţi jucători în această vară, de la meci la meci vom creşte. Trebuie să înscriem un gol mai mult ca ei la Belgrad şi ne vom califica. Au o echipă solidă, trebuie să fie trataţi cu atenţie în retur“, a declarat, potrivit gsp.ro, Adi Popa.

„N-am jucat ce ne-am propus“

Dacă Adi Popa a vorbit, răspicat, despre calificare, în schimb, preşedintele de imagine al Stelei a admis că bucureştenii au practicat un joc departe de aşteptări.

„Acest scor e mai bun decât 0-1. E un rezultat echitabil. Cred că am avut probleme la mijloc. E greu pentru atacanţi să aibă ocazii dacă nu sunt susţinuţi de mijlocaşi. Acolo am suferit. Nici n-am reuşit să facem jocul pe care ni l-am propus. Calificarea se joacă. Şi dăcă bateam cu 1-0 tot era greu. Era bine dacă nu luam gol, dar aşa e fotbalul. Partizan nu e o echipă mai puternică decât noi. La Belgrad nu avem ce pierde şi trebuie să abordăm partida cu mult curaj. Trebuie să jucăm la victorie“, a spus Helmuth Duckadam la sport.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite