Steaua dă startul meciurilor amicale din inter-sezon. Cine transmite meciul campioanei României cu Rubin Kazan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primul meci oficial al noului sezon pentru Steaua este Supercupa României FOTO Răzvan Păsărică
Primul meci oficial al noului sezon pentru Steaua este Supercupa României FOTO Răzvan Păsărică

Steaua va juca sâmbătă după amiază, la orele 17, primul meci amical al stagiului de pregătire din Austria, elevii lui Reghecampf urmând săşi măsoare forţele cu ruşii de la Rubin Kazan.

Deşi din partea UEFA nu vin semnale pozitive, existând şanse mari ca echipa roş-albastră să fie exclusă din cupele europene, steliştii îşi văd de treabă şi se pregătesc pentru viitorul sezon, indiferent de decizia forului european de fotbal condus de Michel Platini.

Laurenţiu Reghecampf are şansa de a-şi testa jucătorii în primul meci al verii, pe care Steaua îl va juca împotriva lui Rubin Kazan în cantonamentul din Austria. Partida va începe sâmbătă la orele 17 şi va fi transmisă de postul Look TV. După acest meci, campioana va mai juca încă un amical în Austria, contra formaţiei maghiare Videoton, pe 25 iunie.

Din Austria, steliştii vor merge în al doilea cantonament al verii, în Anglia, acolo unde, pe 2 iulie, vor juca împotriva celei mai vechi echipe de fotbal din lume, Notts County. Opt zile mai târziu, Steaua va juca primul meci oficial al noului sezon, Supercupa României cu Petrolul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite