VIDEO Steaua - Pandurii 2-0: roş-albaştrii pot sărbători titlul cu numărul 24 în Noaptea de Înviere. „Adevărul“ spune ora exactă la care steliştii pot declanşa fiesta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steliştii au pus şampania la rece
Steliştii au pus şampania la rece

După trei egaluri consecutive, elevii lui Laurenţiu Reghecampf au bifat o victorie lejeră şi aşteaptă acum rezultatul meciului pe care Petrolul îl va juca, sâmbătă, pentru a desface şampania.

Steaua joacă în altă ligă faţă de restul formaţiilor din Liga I, iar acest lucru s-a văzut, încă o dată, sâmbătă seară. Bucureştenii au întâlnit Pandurii Târgu-Jiu, ocupanta locului 2, pe „Arena Naţională“, însă, în loc să fie un meci strâns, gazdele au învins fără probleme. Rusescu a deschis scorul din pasa lui Adi Popa (12), iar Szukala a făcut 2-0 înainte de pauză (41). 

În partea secundă, mult criticatul Tănase putea să înscrie pentru 3-0, dar o intervenţie formidabilă a lui Mingote a deviat mingea în transversală. S-a terminat 2-0, iar Steaua aşteaptă acum cu sufletul la gură rezultatul unui alt meci, pentru a afla dacă va deveni şi matematic campioană.

Titlul cu numărul 24 ar veni la ora 19.45

Pentru ca Steaua să câştige primul campionat după şapte ani de aşteptare, Petrolul ar trebui să facă egal sau să piardă, sâmbătă, la Turnu Severin. Partida începe de la ora 18 (Digi Sport 1) şi o poate face campioană pe formaţia din Ghencea, în jurul orei 19.45, când se va fluiera sfârşitul jocului.

În acest moment, Steaua are 69 de puncte din 29 de meciuri, fiind urmată de Pandurii (53 de puncte) şi de Petrolul (52 de puncte cu un joc mai puţin). Dacă ploieştenii vor face maximum 53 de puncte, după deplasarea la Severin, atunci distanţa de 16 puncte faţă de Steaua nu mai poate fi recuperată în cele cinci runde rămase de disputat.

Cosmin Olăroiu e antrenorul care a adus ultimul titlu în Ghencea, în stagiunea 2005-2006. De atunci, roş-albaştrii au mai cucerit doar o Cupă a României, în 2011, în scurtul mandat al lui Oli, care a pregătit Steaua în ultima lună a acelui sezon.

VEZI GOLUL LUI RUSESCU CU PANDURII

VEZI GOLUL LUI SZUKALA

VEZI BARA LUI TĂNASE

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite