Steaua, în degringoladă: „Nu vorbim de planuri, de proiecte“. Duckadam le dă, totuşi, o veste bună fanilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Massimo Pedrazzini (stânga)
Massimo Pedrazzini (stânga)

După trei sezoane consecutive în care a câştigat campionatul, formaţia bucureşteană a fost detronată de pe locul 1 de Astra. Un om care a fost la club, la începutul sezonului, nu e convins că Steaua îşi va reveni în următoarea stagiune.

Steaua a început actuala ediţie de campionat cu Mirel Rădoi pe bancă, fostul mijlocaş fiind ajutat în stafful său de italianul Massimo Pedrazzini.

Cuplul Rădoi – Pedrazzini a condus echipa şi în confruntarea cu Partizan Belgrad, „dublă“ care a scos Steaua din cursă pentru grupele Ligii Campionilor. Într-o intervenţie la Digi Sport, italianul a vorbit despre un moment de răscruce pentru acest sezon şi a recunoscut că e rezervat în ceea ce priveşte pregătirea echipei pentru următoarea stagiune.

Ce a spus?

„Se ia la pachet şi se dă afară la pachet. Nu vorbim de planuri, de proiecte. Sigur ne-ar fi ajutat şi pe noi anumiţi jucători cu mare personalitate. Kharja ne putea ajuta şi cu personalitatea lui, nu numai datorită calităţilor incontestabile. Când joci la Belgrad, într-o atmosferă foarte, foarte dificilă, te ajută jucătorii cu mare personalitate, care ştiu cum să reacţioneze. Acolo am făcut o primă repriză foarte bună şi o a doua slabă.

De ce trebuie să scăpăm de un jucător precum Kharja? Sigur, are o vârstă, OK, dar are şi calitate. Totti are 40 de ani şi joacă încă. Sânmărtean, la 36 de ani, face diferenţa în Arabia Saudită. Nu trebuie să ne gândim doar la vârsta jucătorului, ci şi la ce ne poate aduce un jucător în plus“, a spus Pedrazzini.

Duckadam: „Chiar sunt optimist“

În ciuda faptului că foştii oficiali ai roş-albaştrilor nu privesc cu ochi buni ce se întâmplă la Steaua, preşedintele de imagine al clubului, Helmuth Duckadam, a avut o veste bună pentru fani: sunt şanse ca echipa să revină în Ghencea.

„După această întâlnire de la Casa Armatei (n.r. – organizată cu ocazia câştigării Cupei Campionilor Europeni în 1986), chiar sunt optimist. Într-o lună sau două se va găsi o soluţie. Pe mine m-a deranjat, i-am spus şi domnului Talpan, şi domnului Boroi, că s-a cerut desfiinţarea echipei“, a declarat Duckadam la Dolce Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite