Fotbaliştii Stelei, obligaţi să intre în silenzio stampa ca să-i "repereze" onoarea Anamariei Prodan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf
Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf

Cel mai galonat club din România a ajuns să ia decizii pentru a satisface orgoliul unei femei care s-a impus în lumea fotbalului prin tupeu şi vulgaritate.

Cu Gigi Becali aflat după gratii, Steaua a ajuns un „sat fără câini“. În ultimele luni, clubul a fost târât în tot felul de scandaluri din cauza unor angajaţi care au ocazia să-şi facă de cap, acum când patronul e în închisoare.

Mai întâi, a fost episodul jenant din Macedonia, înaintea meciului Vardar Skopje – Steaua, în care managerul Mihai Stoica a agresat doi jurnalişti, a fost ridicat de poliţişti în toiul nopţii pentru ieşirea sa huliganică şi a ajuns să dea declaraţii în faţa unui judecător din Macedonia în ziua meciului!

Meme şi-a continuat manifestările regretabile, iar zilele trecute i-a călcat în picioare pe Iordănescu, Ienei şi Tudorel Stoica, adică oameni care au scris istorie la Steaua.

Totuşi, dacă Stoica a fost mereu un tip vocal, în schimb, odată cu arestarea lui Gigi Becali, un alt personaj a ajuns să-şi dezvolte influenţa la formaţia din Ghencea. E vorba de Anamaria Prodan, soţia antrenorului Laurenţiu Reghecampf. 

Gigi îi pusese „botniţă“

Cât timp Becali era în libertate, acesta îi interzisese fostei vedete Playboy, acum impresar FIFA, să vorbească despre Steaua şi chiar despre ofertele pe care le găseşte pentru jucătorii roş-albaştrilor.

După ce latifundiarul a fost închis, Anamaria Prodan a ajuns să-şi facă de cap. A vorbit din ce în ce mai insistent despre Steaua, iar cu ajutorul soţului ei a început să aducă din ce în ce mai mulţi fotbalişti la club. În acest moment, în Ghencea există o lege nescrisă: semnezi cu Anamaria, ai şanse mari să ajungi la Steaua. 

Cel mai bun exemplu e Adrian Cristea, fotbalist ieşit din circuitul performanţei, care brusc a fost transferat la Steaua, adus de soţia antrenorului!

„Gazeta Sporturilor“ şi „ProSport“ au boicotat-o

Odată ce a dobândit influenţă şi notorietate, Prodanca a început să jignească în stânga şi în dreapta. Săptămână trecută, după ce „Gazeta Sporturilor“ a publicat un articol despre un scandal violent provocat de Mihai Stoica la ziua lui Reghecampf, impresarul a postat un mesaj dezgustător la adresa jurnaliştilor pe contul său de Facebook.

Drept urmare, în premieră pentru presa din România, cele două ziare de sport, „Gazeta Sporturilor“ şi „ProSport“, au anunţat că vor boicota acest personaj grobian.

„Reghe“: „Două fiţuici mi-au interzis soţia“

La câteva ore după decizia ziarelor de Sport, fotbaliştii Stelei au fost folosiţi de tridentul Reghecampf – Prodan – Stoica în războiul lor cu presa.

Astfel, după partida Steaua – Avântul Bârsana din 16-imile Cupei României, Sport.ro i-a invitat pe Mihai Răduţ (omul meciului) şi pe Paul Pârvulescu la microfonul postului pentru interviuri. Spre uimirea reporterului, cei doi jucători, obligaţi prin contract să dialogheze cu postul care deţine drepturile pentru Cupa României, au dat răspunsuri monosilabice, precum „Da“, „Nu“, „Nu ştiu“, „OK“. 

Ultimul care a venit la interviu a fost Laurenţiu Reghecampf. Cu faţa unui om deranjat la stomac, antrenorul a spus, totuşi, mai multe decât elevii săi, făcând ceva aprecieri despre joc. Apoi, când a fost întrebat despre prelungirea contractului căpitanului Alex Bourceanu, „Reghe“ a dat o replică halucinantă.

„Cât timp agentul jucătorului (n.r. – Anamaria Prodan) e interzis de două fiţuici, nu o să aveţi acces la astfel de informaţii“, a spus antrenorul. Atenţionat că nu vorbeşte nici cu „ProSport“, nici cu „Gazeta Sporturilor“ în acel moment, Reghecampf a replicat scurt: „Îmi pare rău. Vorbiţi cu agentul jucătorului“.

Nici Gigi n-a fost capabil de o asemenea mizerie

Decizia de a-i umili, public, pe jucători de dragul Anamariei Prodan şi de a interzice dreptul lor la liberă exprimare e o mizerie de care n-a fost capabil nici măcar Gigi Becali.

Chiar dacă a fost atacat şi criticat de multe ori în presă, latifundiarul nu i-a folosit niciodată pe fotbalişti pentru a-şi regla conturile cu reprezentanţii presei. 

14

fotbalişti are Anamaria Prodan la Steaua: Niţă, Râpă, Varela, Szukala, Pârvulescu, Bourceanu, Pintilii, Ad. Popa, Stanciu, Ad. Cristea, Piovaccari, D. Bratu, Filip, Kapetanos

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite