Simona Halep la Toronto. Românca va juca finala împotriva Belindei Bencici. Elveţianca a trecut în semifinale de Serena Williams

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elvenţianca Belinda Bencici (numărul 20 WTA) a învins-o duinică pe Serena Williams (numărul 1 WTA) în a doua semifinală a turneului de la Torontă şi va juca în ultimul act împotriva Simonei Halep.

Serena Williams a avut un meci dificil contra Belindei Bencici, numărul 20 WTA. Primul set a durat 33 de minute, americanca dominând autoritar. Tânăra din Elveţia nu a putut face faţă mingilor puternice trimise de jucătoarea de peste ocean, care şi-a adjudecat setul cu 6-3 

Setul a fost unul spectaculos în care elveţianca a depus un efort deosebit pentru a căţtiga fiecare minge. Spre finalul setului a reuşit un break prin care a dus meciul în decisiv. 

În setul al treilea, Bencici a avut 4-0, însă Williams a reuşit să recupereze astfel încât la un moment dat a fost aproape de egalarea elveţiencei în game-ul 10. Totuşi, Bencic a forţat şi a căţtigat setul şi partida.  

Bencici şi Halep s-au mai întâlnit în 2014 la Wimbledon, romancă reuşind să căştige clar partida 6-4, 6-1.

Williams, adversara lui Bencici în semifinale, trecuse rând pe rând de italianca Flavia Pennetta, germanca Andrea Petkovic şi italianca Roberta Vinci. În toate aceste partide, americana a cedat un singur set, numărul total al game-urilor pierute fiind 21.

Finala de la Toronto va avea loc duminică, de la 20.00, ora României. 

Premiile turneului sunt în valoare totală de 2,5 milioane de dolari.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite