Simona Halep s-a întors acasă: "Am fost tristă". Ce spune despre turneul de la Bucureşti la care românii vor să o vadă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep, fata de aur a tenisului românesc, a revenit acasă după semifinala pierdută la Wimbledon, în faţa canadiencei Eugenie Bouchard.

Simona a fost aşteptată cu flori şi multă căldură la Otopeni şi a recunoscut că a fost uşor dezamăgită de faptul că n-a ajuns în finală. "Am avut un pic de ghinion în timpul meciului că am făcut entorsă. Nu e foarte grav, o să am timp să mă recuperez ca să joc la turneul următor, de la Bucureşti. A fost un rezultat bun, mă bucur că am ajuns atât de departe pe iarbă. M-a marcat un pic accidentarea pentru că nu am mai putut servi, să împing în picior, nu am mai putut sta relaxată, n-am putut să mă opresc la anumite mingi. M-a încurcat mult, dar nu vreau să dau vina pe accidentare. Bouchard m-a bătut, a fost mai bună, asta e, merg mai departe. Îmi dă curaj să merg cu încredere înainte. Îmi doresc foarte mult să ajung şi mai sus în tenis, Am fost tristă că am avut o înfrîngere, dar nu că s-a terminat turneul, până la urmă a fost un rezultat bun. Îmi doresc să ajung numărul 1, nu ştiu dacă se va întîmpla, cert e că îmi doresc", a spus Halep conform Mediafax.

"Acest turneu de la Bucureşti înseamnă mult, pentru că este primul de la noi din ţară. Mi-am dorit foarte mult să joc. Sper să fiu sută la sută miercuri şi voi da tot ce pot să ajung spre final. Îmi doresc foarte mult să câştig."

Simona Halep, numărul 3 WTA

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite