Simona Halep, în optimi la Montreal după o victorie-fulger! Favoritele cad pe capete, şansă mare pentru româncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep a acces în optimile de finală ale turneului de la Montreal, după ce a trecut de Daria Gavrilova, din Australia, locul 45 WTA, scor 6-2, 6-3.

Simona a controlat punctele şi a fost jucătoarea mai stăpână pe mijloacele ei. Halep a câtigat cu 6-2, 6-3 disputa cu Daria Gavrilova, după o oră şi 16 minute de joc. Statistitica indică superioritatea româncei, care a trimis mult mai multe lovituri direct câştigătoare (16-7) şi a făcut mult mai puţine greşeli neforţate (17-28). 

Simona Halep va juca în optimile de finală de la Montreal cu învingătoarea dintre Sara Errani şi Karolina Pliskova, partidă care are loc în această seară. Mai departe, în sferturile de finală ar putea apărea Petra Kvitova sau Svetlana Kuzneţova, iar Kerber e un posibil adversar în semifinale.

De pe partea superioară a tabloului, favoritele au "dezertat". După Serena Williams, şi Garbine Muguruza şi-a anunţat abandonul, invocând probleme gastro-intenstinale.

A rămas Agnieszka Radwanska, poloneza urmând a juca chiar cu Monica Niculescu în turul al doilea.

Un reputat analist american crede că Simona Halep are o şansă mare să joace în finală, fiind una dintre puţinele jucătoare care e pregătită să dea totul la acest turneu. 

 VIDEO Vezi AICi un super -punct obţinut de Simona Halep în meciul cu Daria Gavrilova

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite