Simona Halep la Miami. Prima declaraţie după calificarea în turul 3

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep FOTO AP
Simona Halep FOTO AP

Simona Halep s-a calificat în turul 3 la Miami, după ce-a învins-o pe cehoaica Nicole Vaidisova, o jucătoare care a revenit recent în turneele WTA, dar care la un moment dat se anunţa drept una dintre speranţele tenisului mondial.

Fostă loc 7 mondial, în 2007, Vaidisova (25 de ani) este acum pe poziţia 328 WTA, iar pentru participarea la competiţia din Florida a avut nevoie de un wild card. 

În primul tur a învins-o pe unguroaica Timea Babos, dar Halep s-a dovedit o nucă prea tare, în runda a doua, deşi cehoaica a reuşit să-i smulgă româncei un set. 

„A fost un meci dificil, e greu să joci cu cineva pe care nu-l cunoşti. Am încercat să lupt până la final şi să-mi găsesc ritmul. A fost greu, nu sunt adaptată sută la sută la vremea de aici. Încerc să fiu tot mai bună în fiecare zi. E diferenţă între Indian Wells şi Miami, vreau să-mi păstrez mintea limpede. Am câştigat cel mai important turneu al meu, sunt puţin relaxată“, a declarat Simona Halep, la finalul partidei cu Vaidisova. 

În turul 3 la Miami, Halep o va întâlni pe Camila Giorgi (Italia, 37 WTA), care a trecut în runda secundă de Alison Van Uytvanck (Belgia, 115 WTA), scor 6-3, 6-2. Şi Irina Begu e calificată în turul 3. Monica Niculescu joacă sâmbătă dimineaţa, în jurul orei 02.00, cu liderul mondial, Serena Williams. 

Citeşte şi 

Simona Halep la Miami. Românca s-a calificat în turul 3, după ce-a învins-o pe Vaidisova

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite