Simona Halep impresionează la Montreal şi explică: „Am schimbat ceva chiar înaintea turneului”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Montreal atât la simplu, cât şi la dublu, alături de Monica Niculescu.

Simona Halep a acces în sferturile de finală ale turneului de la Montreal, după ce a trecut cu 6-3, 6-3 de Karolina Pliskova, din Cehia. Simona nu i-a dat nicio şansă adversarei şi a avut în meciul cu sportiva de pe locul 17 WTA un procentaj excepţional pe primul serviciu: 73 la sută dintre mingile jucate cu prima minge au fost în terenul adversarei şi 78 la sută dintre acestea au fost câştigate de Halep.

Altădată un punct nevralgic în jocul româncei, serviciul începe să funcţioneze la parametrii unei jucătoare de top. Întrebată de jurnalişti ce s-a schimbat la serva ei, Halep a răspuns râzând: "Nu vă pot spune, e secretul meu şi al lui Darren". Totuşi, a oferit câteva explicaţii: "Da, am schimbat ceva chiar înaintea turneului. Nu e uşor, pentru că am nevoie de timp să mă adaptez. De fapt, meciurile de dublu m-au ajutat mult. Dar pot spune că, într-adevăr, sunt mult mai încrezătoare la serviciu. Nu servesc foarte puternic, dar e bine că pun mingea în teren şi procentajul meu e mai mare decât cel normal. Mă simt bine, alerg mult şi, da, pot spune că totul merge bine".

În sferturile de finală, Halep o va întâlni pe rusoaica Svetlana Kuzneţova, care a dispus de Petra Kvitova, scor 7-6, 6-3. 

Simona Halep şi Monica Niculescu vor juca în sferturi la dublu contra perechii Garcia - Mladenovici.

Programul partidelor de azi ale Simonei Halep

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite