Simona Halep a explicat de ce a abandonat în setul decisiv al meciului cu Ekaterina Makarova. Reacţie imediată a organizatorilor de la Washinghton

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a decis să abandoneze în setul al treilea al meciului cu Ekaterina Makarova, din sferturile de finală ale turneului de la Washinghton.

Halep a ieşit de pe teren la scorul de 6-2, 3-6, 0-1 şi a explicat după meci că a avut probleme din cauza căldurii. "Mi-a fost rău în noapte precedentă şi această stare s-a înrăutăţit din cauza căldurii. Acum sunt mai ok. Mulţumesc organizatorilor că mi-au dat posibilitatea să joc aici. Iubesc oraşul şi mă bucur că am fost aici", a spus Halep la conferinţa de presă. Reacţia organizatorilor a venit imediat: ,,Simona, ne-a plăcut enorm să te avem aici, notează-ţi în calendar pentru anul viitor la a 50-a ediţie a turneului. DC te iubeşte!"

În ciuda acestor declaraţii de dragoste, Simona a digerat destul de greu faptul că a fost pusă să joace de la ora 14.00 locală, în toate cele trei partide disputate, oră la care termometrele arătau peste 35 de grade.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite