Simona Halep explică de ce a pierdut finala cu Kiki Bertens: „Mi-am dat seama prea târziu de asta!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep a ratat şansa unui nou trofeu, după ce a pierdut finala turneului de la Madrid, unde a fost învinsă de Kiki Bertens, scor 4-6, 4-6.

Halep a recunoscut superioritatea adversarei sale şi  a identificat cauzele înfrângerii. ”Cred că am jucat greşit tot ce am jucat astăzi. Mi-am dat seama, la un moment dat, că trebuie să joc dreapta-stânga mult mai mult, dar a fost prea târziu. Ea a servit foarte bine şi au fost nişte mingi ciudate. Ea a jucat mai bine decât mine şi a meritat cu siguranţă să câştige meciul. A fost mai lucidă şi mai prezentă”, a spus Halep pentru Digisport. 

Ea a vorbit şi despre ce urmează săptămâna viiitoare: ”Miercuri cred că voi juca la Roma. Am bye în primul tur. Voi avea două zile de pauză şi voi încerca să mă relaxez şi să îmi revin în totalitate. Nu am aşteptări, dar simt bine jocul la Roma, am jucat două finale. La fel ca în această săptămână, vreau doar să merg acolo, să dau tot ce pot şi să câştig jocuri”

Pe aceeaşi temă:

Neşansă rar întâlnită! Ce ghinion a avut Simona Halep într-un moment crucial al meciului cu Kiki Bertens

Halep, prăbuşire totală după intervenţia antrenorului: Simona l-a suportat o dată pe Daniel Dobre, apoi l-a luat la ceartă!

Cum a comentat presa din ţară şi cea internaţională înfrângerea Simonei Halep din finala turneului de la Madrid

Spovedania Simonei Halep, după finala de la Madrid: „Voi fi mai îngăduitoare cu mine, pentru că nu merit să fiu criticată!“

Kiki Bertens, după victoria din finala cu Halep: „Simona, mulţumesc că m-ai lăsat să joc cel mai bun tenis al meu“

     

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite