Serena Williams, la mâna Simonei Halep. Cum a ajuns liderul mondial WTA să depindă de jucătoarea noastră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep s-a calificat spectaculos în semifinelele turneului de la Cincinnati, după ce  atrecut de Agnieska Radwanska.

Halep a învins-o pe poloneyă într-o oră şi 31 de minute, scorul fiind 7-6, 6-1. În semifinale, jucătoarea noastră o va întâlni pe nemţoaica Angelique Kerber, numărul 2 WTA. 

Aceasta din urmă ameninţă serios poziţia Serenei Williams, de lider în clasamentul mondial, şi dacă va câştiga titlul la Cincinnati atunci va fi noul număr 1 mondial din tenisul feminin. Serena a ajuns în situaţia de a tremura pentru fotoliul de lider, deoarece anul trecut a câştigat titlul la Cincinnati, dar anul acesta n-a participat, declarându-se dezamăgită după eliminarea de la Olimpiadă.

În caz că se va produce, detronarea Serenei ar veni după mai bine de trei ani în care ea nu s-a mişcat de pe locul de lider mondial.

Kerber are însă două hopuri de trecut. Primul este Simona Halep, care a învins-o acum o lună la Montreal şi care conduce cu 4-2 la întâlnirile directe. Dacă trece de Halep, Kerber va trebui să câştige şi finala. în cealaltă semifinală de la Cincinnati se întâlnesc Garbine Muguruza şi Karolina Pliskova.

Partida dintre Simona Halep şi Angelique Kerber e azi, de la ora 21.30, la DolceSport

CTP: "Halep Hopa- Mitică, în picioare se ridică!"

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite