VIDEO Serena, reacţie grobiană în timpul semifinalei cu Vinci: şi-a înjurat adversara în gura mare, ca la uşa cortului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Williams a avut o seară de coşmar: mai întâi, a pierdut meciul cu fair-play şi cu bun simţ, iar apoi pe cel cu italianca de 32 de ani. În loc să scrie istorie la US Open 2015, liderul mondial s-a ales cu o imagine serios şifonată.

Roberta Vinci (Italia, 43 WTA) s-a trezit, vineri, cu gândul de a se bucura de semifinala cu Serena Williams (SUA, 1 WTA), fără a-şi şi imagina în vreun moment că o poate bate pe americanca de 33 de ani.

Serena Williams s-a trezit, vineri, crispată şi sufocată de gândul că e la doi paşi de realizarea primului Grand Slam calendaristic după 27 de ani.

La final, Vinci a furnizat cel mai frumos interviu al anului în lumea sportului, după cum „Adevărul“ a arătat aici.

Pentru Serena, prăbuşirea a început nu odată cu ultimul punct al semifinalei, ci încă din timpul duelului cu Vinci. Simţind că e pe cale să rateze o şansă uriaşă, Williams, care e mai mereu lăudată pentru atitudinea ei de celelalte jucătoare din circuitul WTA, a avut o izbucnire jenantă.

După un punct câştigat, ea a urlat spre Vinci: „Yes, bitch, yes!“.

Reacţia nesportivă a liderului mondial a născut deja un val de indignare în mediul virtual şi a făcut ca eşecul suferit de Williams să fie şi mai dureros.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite