Semnează, în sfârşit, Simona Halep contractul la care visează? Detaliile care pot anunţa o mişcare financiară de proporţii în favoarea jucătoarei noastre

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep are mai bine de o lună de când a încheiat parteneriatul cu adidas şi este în căutarea unui sponsor tehnic, care să-i satisfacă pretenţiile financiare.

Conform unor informaţii neoficiale, Halep s-a aflat în negocieri cu toţi marii jucători de pe piaţa echipamentelor sportive, dar nu a ajuns la niciun acord cu ei. în ultimele zile circulă însă zvonul că simona este foarte aproape de a semna angajamentul la care visează, chiar ea afirmând că a venit momentul să pună capăt acestei situaţii. 

Ajunsă aseară la Cluj, pentru meciul de FED Cup, contra Canadei, Halep a apărut îmbrăcată cu produse Nike, ceea ce ar putea fi un indiciu în privinţa viitorului ei sponsor tehnic. Americanii reprezintă cel mai puternic brand de pe piaţă şi au sub contract jucătoarele care vând cel mai bine din istoria tenisului, adică pe Serena Williams şi pe Maria Şarapova, care la momentul actual nu mai sunt jucătoare de top, din punct de vedere sportiv.

2 milioane de dolari ar vrea Simona Halep de la viitorul ei sponsor tehnic

Cum a reacţionat Simona Halep când a auzit că fanii îşi vând biletele din cauza ei

În ce constă Terapia Vampir, prin care Simona Halep încearcă o recuperare rapidă

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite