Schimbări importante în clasamentul WTA după Australian Open. Mai avem doar patru jucătoare între primele 100 ale lumii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Clasamentul mondial feminin de tenis publicat azi a adus destule modificări în ceea ce le priveşte pe jucătoarele noastre.

Simona Halep a coborât după aproape jumătate de an de pe locul 2. Ea ocupă acum poziţia a treia, fiind depăşită de campioana de la Australian Open, Angelique Kerber. A doua româncă din ierarhia mondială este Irina Begu, care a coborât trei poziţii şi a ajuns pe locul 34 în lume.

Monica Niculescu a urcat, în schimb trei poziţii şi e acum pe 37 în lume. Alexandra Dulgheru, ajunsă, de asemenea, în turul 2 la Australian Open, de unde a fost eliminată de viitoarea campioană, Angelique Kerber, a urcat 7 locuri si e acum pe 54.

Din păcate, aici se opreşte prezenţa românească în Top 100, căci de azi Andreea Mitu a ieşit dintre primele 100 de jucătoare din lume. Ea a coborât 8 locuri şi ocupă acum poziţia 104 în clasamentul mondial. Patricia Ţig şi-a menţinut locul 123 în clasament, în vreme ce Ana Bogdan, care nu a jucat încă în actualul sezon, a coborât două locuri şi e acum pe 155 în lume.

Între poziţiile 200 şi 300 avem patru jucătoare: Mihaela Buzărnescu a urcat un loc şi e acum pe 203. Ea este urmată de Cristina Dinu, care a urcat patru locuri şi e acum pe 222. Alexandra Cadanţu a urcat, de asemenea, patru poziţii şi e pe 232 în lume, în vreme ce Sorana Cîrstea e acum pe 236 – în urcare 7 poziţii.

Vezi AICI clasamentul complet WTA

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite