Sandra Izbaşa i-a vizitat pe rugbyştii de la naţională, pentru a-i încuraja înaintea Cupei Mondiale din Anglia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sandra Izbaşa i-a vizitat pe rugbyşti
Sandra Izbaşa i-a vizitat pe rugbyşti

Stejarii au primit la Cheile Gradistei o vizită deosebită. Alaturi de ei s-a aflat multipla campioană olimpică Sandra Izbaşa, sosită în cantonamentul jucătorilor români pentru a-i incuraja in drumul lor catre Cupa Mondiala de Rugby.

Sandra le-a vorbit jucătorilor despre reperele sportului de performanţă, indiferent de disciplina care îl particularizează – muncă, talent, ambitie, daruire. A declarat că atâta timp cât îţi place ceea ce faci, nu vei regreta nimic din sacrificiile pe care parcursul către obiectivul propus le presupune. Gimnasta noastră a precizat că îi sunt familiare provocările vieţii de sportiv, limitările pe care le impune aceasta, dar că toate dispar de la sine când de pe cea mai înaltă treaptă a podiumului asculţi intonat imnul tarii tale.
“Am inceput gimnastica la patru ani si daca ar fi sa o pot lua de la capat, as alege cu siguranta sportul de performanta. Este nevoie de disciplina, de multa munca, poate mai multa decat talent uneori, de pasiune si incredere ca nimic nu este imposibil. Înaintea participarii la o competitie aveam un pic de timp pentru mine, in care vizualizam ceea ce aveam de facut, pentru ca la momentul startului sa fiu doar eu si aparatul, fara nimeni altcineva", a spus Sandra Izbaşa. 
"Stejarii" i-au adresat Sandrei intrebari despre modul de pregatire, despre cum treci peste obstacolele vietii de sportiv, despre ce te face cel mai bun. Fiecare intrebare si-a gasit raspunsul, natural si sincer, concluzia fiind ca nu exista o reteta exacta a succesului, insa daca ar exista cateva ingrediente esentiale, ele ar fi efortul constant, dorinta de a reusi, increderea in tine si in cei care te pregatesc si sprijinul activ al celor dragi.

Sandra si-a incheiat expunerea motivationala urându-le succes "stejarilor", pe care in aceasta toamna ii asteapta cea de a opta editie a Cupei Mondiale de Rugby.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite