S-a terminat calvarul, a început scandalul: Steaua a semnat cu un fundaş dreapta, recomandat de Piţurcă, nedorit de Stoica

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cornel Râpă
Cornel Râpă

Selecţionerul a plecat de mult din Ghencea, însă Gigi Becali ţine cont de părerile sale şi face trannsferurile în funcţie de sfaturile acestuia. Finanţatorul a renunţat la un jucător dorit de actualul antrenor, Laurenţiu Reghecampf, pentru a achiziţiona un apărător de bandă de care îi place lui Piţi.

Cornel Râpă a semnat cu Steaua şi a terminat, parţial, problema postului de fundaş dreapta. Doar parţial, fiindcă jucătorul mai are şase luni de contract cu Oţelul, însă gălăţenii l-au trimis la echipa secundă întrucât nu şi-a prelungit contractul.

Potrivit gsp.ro, Gigi Becali a semnat, aseară, cu Râpă, căruia i-a oferit un salariu lunar de 10.000 de euro. Acum, latifundiarul încearcă să obţină acordul gălăţenilor pentru ca Râpă să vină încă de acum la Steaua şi nu din vară. 

Oficialii Oţelului cer 200.000 de euro pentru a-l lăsa pe jucător să plece de acum, însă Gigi Becali a oferit, la prima  strigare, doar 50.000 de euro.

Piţi decide pentru „Reghe“

Transferul lui Râpă vine după ce Gigi Becali a renunţat la brazilianul Rafael Cruz, fundaş dreapta adus de Laurenţiu Reghecampf.

Patronul roş-albaştrilor nu l-a vrut pe Cruz, deoarece a venit prin intermediul unui agent brazilian, care colaborează cu Anamaria Prodan în România. Gigi Becali nu vrea ca la Steaua să mai fie aduşi fotbalişti care au legătură cu soţia lui Reghecampf, pentru a nu-şi supăra verii, Victor şi Ioan Becali, amândoi impresari.

Latifundiarul l-a luat pe Râpă la sfatul lui Victor Piţurcă, deşi managerul Stelei, Mihai Stoica, a spus, în mod clar, că nu-l vrea pe Râpă în Ghencea! 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite